banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kaynak Holding'e polis baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaynak Holding’in Üskadar'deki merkez binası ve Bağcılar’daki adresine baskın yaptı.

08 Eylül 2015 Salı 22:09
Kaynak Holding'e polis baskını
banner229
Kaynak Holding'e polis baskını
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaynak Holding’in Üskadar'deki merkez binası ve Bağcılar’daki adresine baskın yaptı.

Mali Şube ekipleri bugün saat 14.30’da Kaynak Holding’in Bağcılar’daki merkezine geldi. Arama kararı olduğu gerekçesi ile içeri girmek istedi. Holdingin avukatları ile polis arasında diyaloglar yaşandı.

Kaynak Holding, Twitter’dan baskını duyurdu. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Kaynak Holding Ter-Er İş Merkezi'ne bugün saat 14.30’da polis ekipleri giriş yapmıştır. Ellerindeki mahkeme kararı avukatlarımız tarafından incelenmektedir.”

KAYNAK HOLDİNG’DEN AÇIKLAMA

beylikdüzü oto servis

Kaynak Holding'den Üsküdar'daki merkez binası ve Bağcılar'daki adresine yapılan polis baskınına ilişkin açıklama geldi. "Mesnetsiz iddialar ve hayali tanıklar marifetiyle iki yılı aşkın süredir Kaynak Holding'in baskı altında tutulmaya çalışıldığının" öne sürüldüğü açıklamada, arama kararına Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'nde yer alan bir tavsiyenin dayanak yapıldığı belirtildi. Söz konusu belgenin uluslararası hukukta ve Türkiye Cumhuriyet yasalarında bir karşılığının olmadığının ve bu nedenle kararın "hukuken garabet" olduğunun ifade edildiği açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Şirketler grubumuz uluslararası toplumun uyguladığı ticari kanunlar ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına titizlikle ve sonuna kadar uymaktadır. Hatta uluslararası bağımsız denetim raporlarımız da mevcuttur."

Kaynak Holding, bağlı bulunan çok sayıda şirket aracılığı ile eğitimden, teknolojiye, lojistikten perakendeye bir çok sektörde faaliyet gösteriyor.

Kaynak Holding'in kontrol gücüne sahip olduğu Sürat Basım Yayın ile Forum İnşaat'ın elinde bulunan Bank Asya'nın imtiyatlı hisselerinde temettü dışındaki ortaklık hakları Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) Mart ayındaki kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) geçmişti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV