banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

NOKIA Müşteri Memnuniyetinde 1.Sırada MI?

Türkiye Kalite Derneği(KALDER) 2011 Türkiye Müşteri Memnuniyeti Ödüllü NOKIA'ya İhtar ve Dava Şoku!

05 Temmuz 2012 Perşembe 04:46
NOKIA Müşteri Memnuniyetinde 1.Sırada MI?
banner265
NOKIA Müşteri Memnuniyetinde 1.Sırada MI?

Türkiye Kalite Derneği(KALDER) 2011 Türkiye Müşteri Memnuniyeti Ödüllü NOKIA'ya İhtar ve Dava Şoku!

4077 Syl. TÜKETİCİYİ KORUMA YASASI nın  4. ve 4/A Maddeleri ile 6098 Syl.BORÇLAR KANUNU’ nun 58.maddesi gereği, Haklarının İhlal edildiği gerekçesi ile Nokia Genel Müdürü Çiçek  UYANSOY  İCAN adına yollanan ihtarnamede Ayıplı ürün satıldığı MÜŞTERİ HİZMETLERİ tarafından da yasal işlem yapın denilerek müşteriye kötü davaranılması ihtar ve 50.000 TL Tazminat Talepli dava süreçlerini başlattı.

İhtar da Nokia Genel Müdürü Çiçek  UYANSOY  İCAN'a Kuruluş olarak ithal edip satışa sunduğunuz bütün ürünleri satışa sunmadan önce KALİTE KONTROL MERKEZİ biriminde gerekli kontroller yapıldıktan sonra, satışa sunmanız, arızalı ve ayıplı ürünlerin satışa sunulmaması yasal zorunluluktur.(Böyle bir hizmeti verdiğinizi satışa sunduğunuz bütün ürünlerin TASARIM ve ÜRETİM SÜRECİNDE ÇOK KAPSAMLI KALİTE KONTROL SÜREÇ ve YÖNETİMLERİNİ UYGULUYORUZ.GEREK TASARIM, GEREK ÜRETİM SÜREÇLERİNDE, GEREK SATIŞ SIRASINDA , GEREKSE SATIŞ SONRASI HİZMETLERDE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ve KALİTEYİ  HER ZAMAN YÜKSELTMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALARINIZA ve YATIRIMLARINIZA DEVAM ETTİĞİNİZİ. 01 AĞUSTOS 2011 Tarihli ÇARK HABER e vermiş olduğunuz beyanatla, Yapılan uygulama bir birleriyle çelişmektedir.  İLGİLİ HABERİN İNTERNET ÇIKTISI EKLİDİR.)

Haber Link: http://www.carkhaber.com/icerik.php?kategori=haber&id=11666

Müşteri Memnuniyeti Ödüllü NOKIA'nın Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Tarafından 2011 de verilen ödülüne Gölge mi düşüyor!


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV