banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

TÜSİAD yeni başkan için tek isimde birleşti

SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz TÜSİAD Genel Kurulu'na tek aday olarak girecek..

12 Ekim 2012 Cuma 13:40
TÜSİAD yeni başkan için tek isimde birleşti
banner229
TÜSİAD yeni başkan için tek isimde birleşti
SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz TÜSİAD Genel Kurulu'na tek aday olarak girecek..
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Konseyi, Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz'ın başkanlığı konusunda mutabakat sağladı. Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "TÜSİAD Yönetim Kurulu'na daha çok var, hayırlısı olsun" dedi.

Diğer aday olarak ise Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grubu Başkanı Haluk Dinçer'in ismi geçiyordu. TÜSİAD teammüllerine göre genel kurula tek adayla gidiliyor. Bugüne kadar genel olarak üyelerin de eğilimi doğrultusunda TÜSİAD başkanları, aralarında Rahmi Koç, Bülent Eczacıbaşı, Tuncay Özilhan, Mustafa Koç ve Cem Boyner gibi isimlerin yer aldığı Başkanlar Konseyi tarafından belirlenmişti. TÜSİAD’ın mevcut Başkanı Ümit Boyner, ocak ayında yapılacak seçimli genel kurulda başkanlığı bırakacak.

MUHARREM YILMAZ KİMDİR?
İş dünyasının en faal isimlerinden biri olan Muharrem Yılmaz, 2 Ağustos 1957’de Bursa’da doğdu. Orta öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan Yılmaz, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Babası Sadık Yılmaz’ın kurduğu Sütaş’ta üniversitede okurken çalışmaya başladı. 1989’da şirketin genel müdürü oldu. Yılmaz, babasının 2005 yılında vefat etmesinin ardından şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi. Muharrem Yılmaz, iş dünyası örgütlerinde oldukça faal bir isim.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV