banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ahmet Şık intikam yemini etti!

Dün akşamki duruşmada tahliyesine karar verilen Ahmet Şık, duruşma çıkıçında intikam sözü verdi.

13 Mart 2012 Salı 11:09
Ahmet Şık intikam yemini etti!
banner265
Ahmet Şık intikam yemini etti!

Dün akşamki duruşmada tahliyesine karar verilen Ahmet Şık, duruşma çıkıçında intikam sözü verdi. Yazılarında Ahmet Şık'a sahip çıkarak ve muhafazakar kesime de 28 Şubat konusunda rövanşist olmayın diyen Nazlı Ilıcak ve Ilıcak'a eşlik edenlerin Ahmet Şık'a vereceği cevap merak konusu oldu.


OdaTV davasında yargılanan ve dün akşam Nedim şener ile birlikte tahliye olan Ahmet Şık, mahkeme çıkışında adeta intikam yemini etti. "Savaşsa savaş, herkes ayağını denk alsın, asıl savaş bundan sonra başlıyor" diyen Şık, bununla da yetinmeyerek, " “Bu komployu kuran, yürüten polisler, savcı ve hakimler bu cezaevine girecek, burada ben ant içiyorum hepinizin önünde. Onlar buraya girdiğinde bu ülkeye adalet gelecek. O cemaat bağlantılı, çete bağlantılı adamlar buraya girecek." dedi.

Ahmet Şık'ın bu sözleri, akıllara günlerdir rövanşist olmayın diyerek muhafazakar kesime çağrılar yapan Nazlı Ilıcak'ı getirdi. Yazılarında sürekli Nedim Şener ve Ahmet Şık'a destek veren ve son olarak da OdaTV iddianamesindeki şikayetin geri çeken Ilıcak'ın, Ahmet Şık'ın rövanş yemini etmesine vereceği cevap ise merak konusu oldu. / 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV