banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ASKERİ HELİKOPTER DAĞA ÇARPTI: 17 ŞEHİT

Siirt Pervari İlçesi kırsalında askeri helikopter sis nedeniyle dağa çarptı. İlk bilgilere göre 17 asker şehit, çok sayıda asker yaralı.

10 Kasım 2012 Cumartesi 11:40
ASKERİ HELİKOPTER DAĞA ÇARPTI: 17 ŞEHİT
banner321
ASKERİ HELİKOPTER DAĞA ÇARPTI: 17 ŞEHİT

Siirt Pervari İlçesi kırsalında askeri helikopter sis nedeniyle dağa çarptı. İlk bilgilere göre 17 asker şehit, çok sayıda asker yaralı.
Siirt'in Pervari ilçesi Hasantepe mevkiinde elverişsiz hava şartları sebebiyle kayaya çarpan askeri helikopter düştü. Olayda 17 jandarma özel harekat askeri şehit oldu.

Helikopterin uçtuğu bölgede sisin etkili olduğu öğrenildi. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevkedilirken, havadan da güvenlik önlemi alınması amacıyla, Kobra tipi helikopterler de gönderildi.

VALİDEN İLK AÇIKLAMA

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Pervari ilçesindeki helikopter kazasında, 13'ü jandarma özel harekattan, 4'ü de helikopter personeli olmak üzere 17 şehit olduğunu bildirdi.

Vali Aydın, olumsuz hava koşulları nedeniyle helikopterin dağa çakıldığını ifade etti.

CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN İLK AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt'in Pervari ilçesinde düşen askeri helikopterin zor hava şartlarında havalandığını belirterek, ''Şehitler, arkadaşlarına yardım etmek için her şeyi göze alıp havalanan bir helikopterimizin düşmesiyle maalesef verilmiştir. Bir kez daha kendilerine rahmet diliyorum, ailelerinin hepsine sabır, bütün milletimize, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum'' dedi.

ASKERLER OPERASYONA GİDİYORLARDI

Askerlerin operasyona gitmek üzereyken kaza yaptığı öğrenildi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV