banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

24 Aralık 2025 Çarşamba

Adnan EREN kliplerine yoğun ilgi

Askeri kaynaklar: Suriye ilk kez vurulmadı!

Askeri kaynaklar “İlk kez açıklandı ama Suriye'ye karşılık verilmesi ilk değil" ifadesini kullandı.

04 Ekim 2012 Perşembe 00:07
Askeri kaynaklar: Suriye ilk kez vurulmadı!
banner312
Askeri kaynaklar: Suriye ilk kez vurulmadı!

Askeri kaynaklar “İlk kez açıklandı ama Suriye'ye karşılık verilmesi ilk değil" ifadesini kullandı.

Başbakanlık, bugün Akçakale’ye düşen ve 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamanın ardından Suriye’ye karşılık verildiğini ve askeri hedeflerin vurulduğunu açıkladı.
Ancak Genelkurmay kaynakları Suriye’den gelen benzer saldırılara daha önce de karşılık verildiğini söylediler. Askerler “İlk kez açıklandı ama karşılık verilmesi ilk değil. Daha önce de Türkiye topraklarına özellikle yaklaşık 10 gün önce yine aynı bölgeye top mermileri düştü. Buna karşılık verildi” ifadesini kullandılar. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV