banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan Erdoğan'ın 26 şehit sonrası açıklaması

Hakkari'deki saldırı sonucu 26 asker şehit düştü. Başbakanlık'taki zirve sonrası Başbakan Erdoğan açıklamalarda bulundu.

19 Ekim 2011 Çarşamba 13:57
Başbakan Erdoğan'ın 26 şehit sonrası açıklaması
banner299
Başbakan Erdoğan'ın 26 şehit sonrası açıklaması
Hakkari'deki saldırı sonucu 26 asker şehit düştü. Başbakanlık'taki zirve sonrası Başbakan Erdoğan açıklamalarda bulundu.
Başbakanlık'ta kameraların karşısına geçen Erdoğan, 'Bayrak da vatan da bizim için namustur ve şereftir. Hiç bir saldırıya boyun eğmeyeceğimizi hiç bir şekilde geri adım atmayacağımızı vatan toprağımızın tek bir karesini bile feda eymeyeceğimizi herkesin idrak etmesi lazım. Ülkenin bütünlüğüne kast edenler karşısında her zaman bu milleti bulacaktır.' diye konuştu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın o açıklamaları:

Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum. Bölgede geniş çaplı operasyon yapılıyor. Şu an itibariyle Kazakistan ziyaretimi iptal ettim. Bakan arkadaşlarım ve MİT müsteşarımızla detaylı bir toplantı düzenledik ve Genelkurmay Başkanımız ve diğer kuvvet komutanları bölgede incelemelerde bulunuyor. Türkiye düşmanları şunu çok iyi bilmek durumunda: Türkiye Sarıkamış, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı olmak üzere ülkemiz aziz şehitlerin kanı üzerinde yükseldi. Bu toprakların her toprağı şlehit kanıyla sulanmıştır. Bayrak da vatan da bizim için namustur ve şereftir. Hiç bir saldırıya boyun eğmeyeceğimizi hiç bir şekilde geri adım atmayacağımızı vatan toprağımızın tek bir karesini bile feda eymeyeceğimizi herkesin idrak etmesi lazım. Ülkenin bütünlüğüne kast edenler karşısında her zaman bu milleti bulacaktır.

Here kim ki teröre gizli yada açıktan destek veriyorsa, kim ki teröre müsamaha gösteriyor, terörün kanlı saldırılarını görmezden geliyorsa tamamı bilsin ki Türkiye'nin nefesi her birinin ensesinde olacaktır. Terör örgütü nereden destek alıyorsa hepsinden ama hepsinden bunun hesabı sorulacaktır.

Türkiye bu terör saldırısı karşısında uluslararası toplumdan tam ve mutlak bir işbirliği beklemektedir.

Teör örgütü birilerini tahrik etmek ve milletin hassasiyetlerini kaçımaktan başka bir hassasiyetinin olmadığını ortaya koymuştur. Anne karnındaki yavruyu katleden işçileri katleden, kendi mensuplarını infaz eden ve bunu ailelerinden saklayan örgütün provokasyondan başka bir amacı yoktur. Bu acı hatıra karşısında kim ki öfkesine hakim olamazsa terör örgütü o zaman hedefine ulaşır.

Yeni sivil demokratik bir anayasa yapma çabasının başladığı günde bu saldırılar bizi amacımızdan vazgeçiremeyecektir. Aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. terörle mücadele uzun soluklu bir süreçtir.

Aziz milletimize bir kez daha başımız sağolsun diyorum. Yaralılarımıza ada acil şifalar diliyorum. Teşekkür ediyorum.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV