banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Cem Uzan Fransa'da gizlice evlendi

2003 yılında Fransa'ya sığınan Uzan, Derin Mermerci'den sonra birlikte olmaya başladığı takı tasarımcısıyla evlendi.

04 Aralık 2012 Salı 10:32
Cem Uzan Fransa'da gizlice evlendi
banner229
Cem Uzan Fransa'da gizlice evlendi
2003 yılında Fransa'ya sığınan Uzan, Derin Mermerci'den sonra birlikte olmaya başladığı takı tasarımcısıyla evlendi.

Cem Uzan, 8 aydır aşk yaşadığı 32 yaşındaki Fransız Fanny Blanchelande ile Paris'te sessiz sedasız evlendi.

Hakkındaki yolsuzluk davalarının ardından 2003 yılında Fransa'ya sığınan Cem Uzan hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Sosyetik güzel Derin Mermerci ile 8 aylık ilişkisini noktaladıktan sonra kendisine Fransız bir sevgili bulan kaçak işadamı, 28 Kasım'da gizlice evlendi. İddaya göre; Cem Uzan ile Fanny Blanchelande,Paris'te dünyaevine girdi. 52 yaşındaki kaçak işadamı ile 32 yaşındaki Fransız aşkının nikahına; Türkiye'den de birkaç dostunun gittiği söyleniyor.
ST.TROPEZ'DE TEKLİF

8 aydır takı tasarımcısı Blanchelande ile aşk yaşayan Cem Uzan'ın sevgilisine; Temmuz'da çıktıkları St.Tropez tatilinde evlenme teklifi ettiği konuşuluyor. Fransa'nın önde gelen ailelerinden birinin kızı olan Fanny Blanchelande, takı tasarımlarıyla da ülkede tanınıyor.Cem Uzan'ın ikinci eşi Alara Koçibey'e yaptığı gibiFransız sevgilisine de evlilik sözleşmesi yaptırıp yaptırmadığı ise merak ediliyor...

3. KEZ BAŞI BAĞLANDI

Cem Uzan, ilk evliliğini Feyyaz Berker'in kızı Şebnem Berker'le yaptı. Bu evliliğinden Sinan ve Dilara isimli iki çocuğu bulunan Uzan, ikinci evliliğini de Alara Koçibey'le yaptı. Cem Uzan'ın bu evliliğinden de Emre ve Yaseminadında çocukları var.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV