banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Diyarbakır’da olaylar çıktı

Diyarbakır’da BDP’nin düzenlediği izinsiz açlık grevi eyleminde olaylar çıktı.

17 Kasım 2012 Cumartesi 15:30
Diyarbakır’da olaylar çıktı
banner263
Diyarbakır’da olaylar çıktı
Diyarbakır’da BDP’nin düzenlediği izinsiz açlık grevi eyleminde olaylar çıktı.

Cezaevlerinde başlayan açlık grevinin ardından bugün ve yarın Diyarbakır’da vatandaşların katılımı ile BDP’nin yapmayı planladığı açlık grevi eylemine izin verilmeyince sokaklar karıştı.

Diyarbakır'da hayat durdu

Bağlar ilçesinde bir grup gösterici çöp konteynırlarını ve lastikleri ateşe vererek yolu trafiğe kapatırken, polisler tazyikli su ve biber gazı ile göstericilere müdahale etti. Bağlar ilçesi Emek Caddesi’nden geçmekte olan 21 GN 202 plakalı araç göstericilerin arasında kalınca bir grup gösterici aracı ateşe verdi.

Bir anda alev alan araç tamamen kül olurken, araca ilk müdahaleyi Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı yaptı. Ara sokaklarda göstericileri dağıtan Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı, göstericilerin bulunmadığı bir alanda çekim yapan basın mensuplarını da tazyikli su ile ıslattı. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV