banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dursun Boran TBMM de basın toplantısı yapacak

Hangi bakanı görevi ihmalle suçlayacağı, hangi işlemin durumunu soracağı merak edilen basın toplantısı yılbaşından sonra.

19 Aralık 2011 Pazartesi 15:55
Dursun Boran TBMM de basın toplantısı yapacak
banner264
Dursun Boran TBMM de basın toplantısı yapacak
 
Hangi bakanı görevi ihmalle suçlayacağı, hangi işlemin durumunu soracağı merak edilen basın toplantısı yılbaşından sonra.
 
Gazeteci Dursun Boran yeni yılda Ankara TBMM ( Türkiye Büyük Millet Meclisi ) nde bazı milletvekilleriyle basın toplantısı yapacak.
Görevini kötüye kullanan, ihmal eden belediye başkanı ve İstanbul'da ki bir vali yardımcısı hakkında ne gibi işlem yapıldığını, neden görevden alınmadığını soracak olan Dursun Boran, takip ettiği konular için bundan böyle 6 ayda bir TBMM de bakanlara soru sorup, işlemleri hızlandırmak için basın toplantısı planlıyor.
 
MALATYA MİLLETVEKİLİ A. ADAYI
 
Star Tv e. Protokol Müdürü olan Boran 30 senelik devamlı basın kartı sahibi, Anadolu Ajansı'ndan 3 ödülü olan gazeteci.
2007 ve 12 Haziran 2010 milletvekili genel seçimlerinde Malatya'dan Ak Parti milletvekili a. adayı olan Dursun Boran'ın seçilecek sıradan milletvekili adayı yapılmamasına pek çok meslektaşı, sivil toplum teşkilatı, hukukcu, sağlıkcı, işadamı, gurbetciler üzülmüştü.
Boran seçimlerde adaylık için 2 il tercihi hakkını, İstanbul 3. bölge ve doğum yeri Malatya olarak kullanmıştı.
 
 
BÜYÜK HABER İSTİHBARATI.
 
www.buyukhaber.com haber merkezi istihbaratına göre, Boran'ın TBMM deki bası toplantısının 2 konusu var. Biri adı çok sayıda yolsuzluğa bulaşmış, imar yolsuzluğundan iki başkan yardımcısı tutuklanmış CHP'li bir ilçe belediye başkanının neden görevden alınmadığı;
 
Diğer ise 2010 senesinde İstanbul Büyükçekmece ilçesinde bir mahalleye, Anayasanın 10. maddesine aykırı verilen " özel güvenlik izni " ni önce iptal eden, 10 gün sonra ada bazında yeniden izin veren bir vali yardımcısının görevden alınmaması.
 
Boran mahallede özel güvenlik değil, karakol- polis olur diyerek, mahalleye özel güvenlik izni veren bir vali yardımcısının suç işlediğini ve görevden alınması için İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e dilekçe göndermişti.
 
Kişi ve kurumlara talep halinde özel güvenlik verilebilir, ama mahalle girişlerinde özel güvenlk olmaz, olursa bu özel hayata müdahale olur. Devlet eliye " kurtarılmış bölge " yaratılır diyen Boran, konuya dair 2 defa İçişleri bakanınıa telefonla aramıştı.
 
Yargıtay'ın yok yoksaydığı sözde site idarecilerinin talebiyle mahalleye özel güvenlik izni veren, Valilik yüzünden mahalle sakinlerinin, zorla senelik 2 milyon lira ( 2 trilyon lira ) özel güvenlik giderine ortak olmaları isteniyor, kamu düzeni bozuluyor.
 
Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve yeni bakan Şahin'den mahalleye karakol kurulması talep edilmişti.
 
( Büyük Haber/ ÖZEL )
 
Resim'de: Dursun Boran bir basın toplantısı sırasında görülüyor.
dursun boran

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV