banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Elazığ'da 5.4 büyüklüğünde deprem

Elazığ'da merkez üssü İçme beldesi olan Righter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

23 Haziran 2011 Perşembe 12:33
Elazığ'da 5.4 büyüklüğünde deprem
banner266
Elazığ'da 5.4 büyüklüğünde deprem


Elazığ'da merkez üssü İçme beldesi olan Righter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremde bazı evlerde hasar oluştuğu belirtilirken ilk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı ifade edildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Elazığ'ın İçme merkezi olarak belirlediği 5.4 büyüklüğündeki deprem, bugün saat 10.34'te meydana geldi. Deprem, Elazığ kent merkezi ve ilçelerinin yanı sıra Tunceli, Diyarbakı, Bingöl ve Malatya çevresinden de hissedildi. Depremle birlikte paniğe kapılan vatandaşlar kendilerini ev ve işyerlerinden dışarıya attı.

Deprem nedeniyle bazı evlerde hasarlar meydana gelirken, sağlık kuruluşları ve arama kurtarma ekipleri alarm durumuna geçti.

VALİ'DEN AÇIKLAMA
Elazığ Valisi Muammer Erol, İçme beldesindeki depremle ilgili, ölü ve yaralı konusunda kendilerine intikal eden bir haber olmadığını bildirdi.

Vali Erol, köyleri de tek tek araştırdıklarını, hasar tespit çalışması yaptıklarını belirterek, telefonda ulaşılamayan bazı köyler olduğunu, buralara da görevlilerin gönderildiğini kaydetti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV