banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erdoğan BDP'yi bu fotoğrafla vurdu!

Erdoğan Kürtleri açlık grevine teşvik eden PKK ve BDP’li yöneticileri grup toplantısında bu fotoğrafla vurdu

30 Ekim 2012 Salı 13:01
Erdoğan BDP'yi bu fotoğrafla vurdu!
banner304
Erdoğan BDP'yi bu fotoğrafla vurdu!

Erdoğan Kürtleri açlık grevine teşvik eden PKK ve BDP’li yöneticileri grup toplantısında bu fotoğrafla vurdu. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısında ölüm oruçlarına değindi. Akit gazetesi tarafından bugün yayınlanan haberindeki BDP'li vekillerin kebap partisi yaparken çekilmiş fotoğrafını gösteren Erdoğan BDP'yi sert dille eleştirdi.


Konuşmasından satırbaşları...

Ölüm oruçlarındaki gerçeği açıklamak istiyorum. Cezaevlerindeki şartlardan dolayı bu eylemler yapılmıyor. Ölüm oruçlarının cezaevi şartlarıyla uzaktan yakından ilgisi yok. Biz cezaevlerindeki kötü şartları zaten biliyoruz. Ama biz bunları yaptık zaten.

Cezaevlerinde bulunan herkesin, hangi suçtan olursa olsun, canı, sağlığı, onuru devlete emanettir. KCK'ya değil bölücü terör örgütüne değil BDP'ye de değil

Bunlar terörist başına özgürlükle, ana dille, KCK operasyonlarıyla ilgisi var. 17 Temmuz 2012'de Kızıltepe'de bir milletvekilinin evinde şu an da BDP eşbaşkanı ve milletvekilleri kuzu kebap yiyiyor. Onlar kuzu kebap götürürken size ölün, aç kalın diyorlar. Bunların samimiyetine nasıl inanıyorsunuz? Bu iş bu kadar kolaysa kendileri yapsınlar. Dikkatinizi çekiyorum. Açlık grevdekilerine özgürlük değil, terörist başına özgürlük istiyorlar. Bunun emrini verenler dışardaki terör baronları. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV