banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Genelkurmay Başkanı ve Kıvrıkoğlu bölgede

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve Kara Kuvvetleri Komutanı Elazığ'da

03 Ekim 2012 Çarşamba 11:28
Genelkurmay Başkanı ve Kıvrıkoğlu bölgede
banner322
Genelkurmay Başkanı ve Kıvrıkoğlu bölgede
Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve Kara Kuvvetleri Komutanı Elazığ'da..
Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve Kara Kuvvetleri Komutanı Hayri Kıvrıkoğlu birlikleri denetlemek için Elazığ'a gitti.

GECE GEÇ SAATTE GİTTİLER
Özel ve Kıvrıkoğlu dün gece geç saatlerde Elazığ'a gitti. Komutanların, bölgede bulunan birliklerde incelemelerde bulunacağı öğrenildi.
KOMUTANLAR KTM DENETLEMESİNDE
PKK'nın Bingöl'de askeri konvoya saldırarak 10 Mehmetçik'i şehit etmesi, bölgedeki ihmaller zinciri iddialarını da gündeme getirmişti.
Saldırının ardından Kabul Toplama Merkezi'nden (KTM) yapılan sevkiyatlar da tartışmaya açıldı. Doğu ve Güneydoğu'da birliklerine teslim olacak veya ayrılacak askerlerin güvenli intikalini sağlamak için oluşturulan KTM sistemi, çeşitli sorunları barındırıyor. İşte bu tartışmalar sonrası bölgeye men üst düzeyde askeri ziyaret gerçekleştirildi. Orgeneral Necdet Özel ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu bölgede incelemelerde bulunacak. En fazla üzerlerinde duracakları nokta da kamuoyunda tepkilere neden olan KTM.

SEVKİYATLAR NASIL YAPILIYOR?
Asker sevkiyatı, ihaleyle belirlenen sivil otobüslerle yapılıyor. Devlet her yolcu için otobüs şirketine ortalama 30 TL ödüyor. Rakam, gidilecek yerin uzaklığına göre değişiyor. Elazığ'dan Van'a giden bir otobüs, 50 kişi taşıyorsa 1.500 TL para alıyor. Aynı gün veya 1 gün bekledikten sonra tekrar Elazığ'a dönerken yine dolu geliyor. Böylece bir otobüs, azami 3 günde 3000 TL para kazanıyor. Her KTM'den haftada en az iki defa sevkiyat yapılıyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV