banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hükümetten 28 Şubat soruşturmasına ilk yorum

"Demokratik temizlik yapılıyor"

12 Nisan 2012 Perşembe 12:27
Hükümetten 28 Şubat soruşturmasına ilk yorum
banner312
Hükümetten 28 Şubat soruşturmasına ilk yorum
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı: "Demokratik temizlik yapılıyor"

28 Şubat Soruşturması kapsamında başlatılan operasyonlara hükümet kanadından ilk yorum Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'dan geldi.

15. Geleneksel Tüketici Ödül Töreni'ne katılmadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Yazıcı, "Halk artık ipleri eline aldı" dedi.

Hayati Yazıcı 28 Şubat soruşturması ve bu kapsamdaki ev aramaları ile gözaltı kararları ile ilgil olarak "Halk artık ipleri eline aldı. Demokratik temizlik yapılıyor. Aktif rol alan aktörler cezalandırılacak" yorumunda bulundu.

BÜLENT ARINÇ: OPERASYON HAKKINDA BİLGİM YOK

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 28 Şubat soruşturması ile ilgili, "Operasyon hakkında bilgim yok. Bilgimin olmadığı konu hakkında yorum yapamam" dedi.

BAKAN AKDAĞ'DAN 28 ŞUBAT YORUMU

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 28 Şubat soruşturması kapsamında bugün yapılan operasyonla ilgili olarak, "Türkiye demokratikleştikçe, özgürlükler genişledikçe, geçmişte milletin iradesinin üzerine ipotek koyanlarla alakalı yaptırımların ortaya konması çok tabiidir" dedi.

ADALET BAKANI ERGİN: "TÜRKİYE DARBE SÜREÇLERİYLE YÜZLEŞMELİ"

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, basın mensuplarının konu hakkındaki sorularına cevap verdi. Ergin şunları söyledi: "Ankara Başsavcılığımızın sürdürdüğü bir soruşturma vardı. Bu gelişmelerin de bunla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Ama içerikle ilgili sizden fazla bilgim yok.

Türkiye yakın geçmişinde yaşamış olduğu ve demokrasinin belli periyodlarda kesintiye uğradığı süreçlerle yüzleşmek zorundaydı." 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV