banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kartal Belediye Başkanı'na saldırı

İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, kreş açılışı sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

19 Nisan 2013 Cuma 13:33
Kartal Belediye Başkanı'na saldırı
banner291
Kartal Belediye Başkanı'na saldırı

İstanbul Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, kreş açılışı sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı, kreş açılışı sırasında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e bir kişi yumruklu saldırıda bulundu.

Saldırı sonrası saldırgan, belediye başkanının çevresindeki kişiler tarafından dövüldü.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e yumruklu saldırıda bulunan kişi kreş çocukların da bulunduğu odada dakikalarca dövüldü. Sağlık durumu iyi olan Başkan Altınok Öz saldırganı tanımadığını, saldırının nedenini de bilmediğini söyledi.


ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI

Kreş açılışı sırasında Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün bulunduğu nokta bir anda karıştı. Başkana yumruk atan saldırgana çevredekiler hemen müdahale etti. Aralarında başkanın korumalarının da bulunduğu kişiler, etkisiz hale getirilen saldırganı yumruklamaya başladı. Başkanı yumraklayan saldırgan, çok sayıda kişi tarafından yumruklanarak bir odaya sokuldu.

KREŞ ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE

Yumruklu saldırgan sokulduğu odada da dövüldü. Bu sırada bazılarının kızgın kişileri yatıştırmaya çalıştığı, ancak bunu başaramadığı görüldü. Bütün bunlar o sırada odada bulunan kreş çocuklarının gözü önünde oldu.

"POLİSİ ÇAĞIRIN"

Odada tamamen etkisiz hale getirilen saldırgan polisin çağırılmasını istedi, ama bu sırada yine kızgın kişilerin yumruklarına hedef oldu. Sonunda polis olay yerine geldi, ve başkanı yumruklayan kişiyi polis merkezine götürdü.

BAŞKAN ÖZ: TANIMIYORUM

Olaydan sonra konuşan Kartal'ın CHP'li Belediye Başkanı saldırganı da saldırının nedenini de bilmediğini söyledi.

BABASINI KÖPEK ISIRMIŞ

Olaydan sonra polis merkezine götürülen saldırganın adınının İrfan Yücesoy olduğu, babasının bir köpek tarafından ısırılmasından ötürü şikayetçi olduğu, bu diyalog sırasında başkana yumruk attığı öğrenildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV