banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Haziran 2026 Cumartesi

GÜNAYDIN TÜRKİYE MAÇ BAŞLIYOR

Tülay Demir: “Siyasete Kadın Eli Şart”

Milli Yol Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Demir, kadınların siyasette daha güçlü ve etkin şekilde yer alması gerektiğini belirterek, “Kadının var olduğu her toplum daha güçlüdür. Ülkemizin geleceğini kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz” dedi. Demir, İstanbul’daki tüm kadınları 28 Haziran’da gerçekleştirilecek il kongresine davet etti.

20 Haziran 2026 Cumartesi 02:06
Tülay Demir: “Siyasete Kadın Eli Şart”
banner291
Tülay Demir: “Siyasete Kadın Eli Şart”

Milli Yol Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Demir, kadınların siyasette daha güçlü ve etkin şekilde yer alması gerektiğini belirterek, “Kadının var olduğu her toplum daha güçlüdür. Ülkemizin geleceğini kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz” dedi. Demir, İstanbul’daki tüm kadınları 28 Haziran’da gerçekleştirilecek il kongresine davet etti.

Led Neon

Milli Yol Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Demir, kadınların siyaset ve toplumsal yaşam içerisindeki önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin geleceğine yönelik hedeflerin kadınların katkısı olmadan gerçekleştirilemeyeceğini söyledi.

Kadınların önce ailesi, ardından ülkesi için sorumluluk üstlendiğini ifade eden Demir, siyasette kadınların geri planda bırakıldığı dönemlerin artık geride kalması gerektiğini vurguladı.

“KADINLARIMIZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SİYASETTE VARIZ”
Kadınların ve çocukların geleceğini güvence altına almak için siyasette aktif olarak yer almak zorunda olduklarını belirten Tülay Demir, şunları söyledi:

“Ülke siyaseti, kadınların geri planda tutularak sürdürülebileceği dönemleri artık geride bırakmıştır. Bizler kadınlarımızın, çocuklarımızın ve ailelerimizin geleceği için siyasette var olmak zorundayız. Kadınların düşüncesinin, emeğinin ve merhametinin siyasete yansıması ülkemize büyük güç kazandıracaktır.”

GÜLEFER YAZICIOĞLU’NUN DURUŞUNU ÖRNEK GÖSTERDİ
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından eşi Gülefer Yazıcıoğlu’nun sergilediği güçlü ve vakur duruşa dikkat çeken Demir, Yazıcıoğlu ailesinin Türk toplumuna örnek olduğunu ifade etti.

Demir, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının ardından kıymetli eşi Sayın Gülefer Yazıcıoğlu ve çocukları Firuze, Fatih ve Furkan Yazıcıoğlu, kendilerine bırakılan büyük manevi mirası omuzladılar. Bu süreçte Gülefer Yazıcıoğlu, ailesine olan bağlılığı ve güçlü duruşuyla Türk toplumuna örnek bir kadın, eş ve anne olmuştur” dedi.

Gülefer Yazıcıoğlu’nun çocuklarına ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu sevenlere bir Anka kuşu gibi kanat açtığını dile getiren Demir, annelerin aile ve toplum içerisindeki birleştirici gücünün hiçbir zaman göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

“KURTULUŞ MÜCADELESİNİN KAHRAMAN KADINLARININ EVLATLARIYIZ”
Türk kadınının tarih boyunca büyük fedakârlıklar gösterdiğine değinen Demir, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye mühimmat taşıyan Anadolu kadınlarını hatırlattı.

Tülay Demir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Annenin gücü, kadının gücüdür. Anadolu topraklarında Kurtuluş Savaşı sırasında binlerce kadın, anne ve bacımız gösterdikleri cesaret ve fedakârlıklarla Türk tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmıştır. Kağnılarla cepheye mermi taşıyan annelerin evlatları olarak bizler de ülkemizin geleceği için mücadele edeceğiz.”

Kadınların güçlü duruşunu Türk destanlarında yer alan Asena ve yeniden doğuşun sembolü Anka kuşuyla anlatan Demir, “Bir kurt, bir Asena gibi güçlü; bir Anka gibi umutlu olacağız. Türkiye’nin daha güzel günlere kanat çırpması için kadınlarımızla omuz omuza çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“KAPIMIZ BÜTÜN KADINLARIMIZA AÇIK”
Milli Yol Partisi İstanbul İl Teşkilatının kapılarının kadınlara sonuna kadar açık olduğunu belirten Demir, düzenlenen toplantı ve etkinliklere bütün kadınları davet etti.

Demir, “Biz birlikte kuvvetliyiz. Kadının bulunduğu, sorumluluk üstlendiği ve karar mekanizmalarında yer aldığı her toplum başarıya ulaşır. Kadınlarımızın gücüyle daha ileriye gideceğimize inanıyoruz” dedi.

TÜM KADINLARA KONGRE DAVETİ
Tülay Demir, Milli Yol Partisi İstanbul İl Başkanlığının 28 Haziran 2026 Pazar günü gerçekleştirilecek kongresine bütün İstanbullu kadınları davet etti.

Demir, “Milli Yol Partisi İstanbul İl Kadın Kolları olarak tüm kadınlarımızı kongremizde aramızda görmek istiyoruz. Gelin, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için aynı hedef etrafında buluşalım” şeklinde konuştu.

KONGRE BİLGİLERİ
Tarih: 28 Haziran 2026 Pazar
Saat: 13.00 – 17.00
Yer: İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi

???? Adres: Hırka-i Şerif Mahallesi, Akşemsettin Caddesi No:66, Fatih / İstanbul
Vatan Caddesi Emniyet Müdürlüğü arkası


Adnan EREN’den Milli Takıma “Uyuma Türkiye” Şarkısı



 Adnan EREN arşivinden dosyalar açılıyor












beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV