banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kılıçdaroğlu 4+4+4 anketi yaptırırsa...

CHP lideri Kılıçdaroğlu eğitim sistemindeki 4+4+4'lük teklifi anket yaptırarak vatandaşa sordu.

08 Mart 2012 Perşembe 00:04
Kılıçdaroğlu 4+4+4 anketi yaptırırsa...
banner265
Kılıçdaroğlu 4+4+4 anketi yaptırırsa...

CHP lideri Kılıçdaroğlu eğitim sistemindeki 4+4+4'lük teklifi anket yaptırarak vatandaşa sordu. Bu soruya cevap arayan Kılıçdaroğlu bir noktayı hesaba katmayı unuttu...
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin teklifiyle Meclis'e gelen ve siyaset arenasında hararetli tartışmalara neden olan 4+4+4'lük teklif hakkında vatandaş ne düşünüyor? Bu soruya cevap arayan CHP öyle bir anket yaptı ki, sorulan sorular pes dedirtti.

Kılıçdaroğlu'nun yaptırdığı anketdeki sorulardan biri, "10 yaşındaki okul yerine çıraklık eğitimine giderek çalışmaya başlamsaı sizce uygundur mudur?' şeklinde. Kılıçdaroğlu'nun anketindeki bu soru akıllara Kılıçdaroğlu'nun 3 yıl önce '10 aylık torununu çalışıyor göstererek sigortalattığı' şeklinde medyada yer alan haberleri getirdi.

Daha önce, Çalışma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı yaptığı dönemde; 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nu çalışıyor göstererek sigortalattığı belirlenen Kemal Kılıçdaroğlu'nun torununun da 10 aylıkken sigortalı yapıldığı ortaya çıkmıştı.

İzmir Konak'ta 4 Haziran 2007 Pazartesi günü doğan Kemal Kılıçdaroğlu'nun torunu Duru Nadir, henüz 10 aylık bir bebekken SGK kayıtlarında 29 Nisan 2008 Salı günü bir şirkete işe girerek çalışmaya başlamış. 30 Nisan Çarşamba günü de dahil olmak üzere 2 gün çalışan torun Nadir, bu çalışmanın bedeli olarak 40 TL de para kazanmış..!
KILIÇDAROĞLU'NU PANKARTLI CEVAP!

Bu durum anketteki "10 yaşındaki okul yerine çıraklık eğitimine giderek çalışmaya başlaması sizce uygundur mudur?' sorusunu görenlerin, 'Kılıçdaroğlu'nun 10 aylık torunu çalışıyorsa uygundur' şeklinde espri yapmasına neden oldu.

O dönemde yaşanan bir başka ilginç olay da Bartın'da miting yapacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı pankart şokuydu. Mitingin düzenleneceği Bartın Cumhuriyet Meydanı'nın arkasında bulunan bir apartmana vatandaşlar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun torunu ve oğlunu sigortalı yapmasından yola çıkarak, "Torunun mu önce emekli olacak yoksa oğlun mu?" yazılı pankart asmıştı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV