banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Muş'ta çatışma: 1 şehit

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Karakütük Köyü kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada bir astsubay şehit oldu

20 Eylül 2012 Perşembe 21:31
Muş'ta çatışma: 1 şehit
banner267
Muş'ta çatışma: 1 şehit

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Karakütük Köyü kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada bir astsubay şehit oldu 



Muş'ta yol taramayan askeri devriyeye düzenlenen silahlı saldırıda 1 başçavuş şehit olurken 2 asker de yaralandı.

Hasköy ilçesine bağlı Karakütük köyü mevkiinde arazi tarayan askeri devriyeye, terör örgütü mensupları tarafından ateş açıldı. Saldırıda Hasköy ilçesine bağlı Gökyazı Karakol Komutanı Başçavuş Mehmet Çapal şehit olurken 2 asker ise yaralandı.

Alınan bilgilere göre öğle saatlerinde Hasköy ilçesi Gökyazı Karakol Komutanlığı'na bağlı güvenlik güçleri ekipleri, aynı bölgede bulunan Karakütük köyü mevkiinde yol taraması yaptı.

Bu sırada güvenlik güçlerine terör örgütü mensupları ateş etti. İlk ateş esnasında Başçavuş Mehmet Çapal şehit oldu, 2 asker ise yaralandı. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Çatışma esnasında yaralanan askerler, helikopter ile Muş'a getirilirken bölgeye çok sayıda Özel Harekat timi ve askeri birlikler sevk edildi. Operasyona ayrıca havadan da destek verildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV