banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Özal'ı öldürenler bu iki kuruluştan biri!

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal 'ın, MOSSAD veya CIA tarafından “tıbbi suikast” sonucu öldürülmüş olabileceği ileri sürüldü.

29 Kasım 2012 Perşembe 11:24
Özal'ı öldürenler bu iki kuruluştan biri!
banner311
Özal'ı öldürenler bu iki kuruluştan biri!

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal 'ın, MOSSAD veya CIA tarafından “tıbbi suikast” sonucu öldürülmüş olabileceği ileri sürüldü. 


İddianın sahibi Amerikalı eski istihbaratçı ve ödüllü analist-ajan Wayne Madsen. Madsen, “MEDINT” diye bilinen tıbbi istihbaratın MOSSAD ve CIA tarafından çok geliştirildiğini anlattı. Buna göre, yabancı liderler hakkında toplanan her türlü sağlık bilgileri ve veriler gerektiğinde bir “doğal suikast” amacıyla kullanılabiliyor. Madsen 'e göre, ilaçların toksik dozları, patojenler ve diğer ölüme yol açıcı maddeler “tıbbi suikast” için devreye girebiliyor. Eski Filistin Devlet Başkanı Yaser Arafat 'ın mezarının açılmasına karar verildiğini hatırlatan Madsen, MOSSAD 'ın bir tıbbi suikastta bulunduğu yönünde çok yaygın bir kanı olduğunu söyledi. Madsen sitesindeki yazısında, Özal 'a yapılan otopsinin sonucunda yüksek düzeyde DDT, Strychine ve Polonyum maddesi çıktığını belirterek “bir zehirlenme sonucu ölüm” ihtimalinin çok güçlendiğini kaydetti. Madsen, “Özal 'ın, TSK ve derin devlet içinde çok düşman kazandığını, aynı şekilde MOSSAD ve CIA 'da da düşmanlar yarattığını” ileri sürdü.

Türkçe bilse de bilmese de tercüman

TBMM Adalet Komisyonu 'nda anadilde savunma hakkı getiren tasarının görüşmeleri sırasında değişiklik yapıldı. Tasarıda, sanığın tercüman kullanma hakkı için “meramını anlatabilecek ölçüde Türkçe bilen sanık” tanımı getirilirken AK Parti 'nin önergesiyle bu tanım değişti. İlgili fıkrada sadece “sanık” ifadesi korundu. Yeni düzenlemeyle, sanık, iddianamenin okunması, esas hakkında mütalaanın verilmesi üzerine sözlü savunmasını kendisini daha iyi ifade edebileceğini beyan ettiği başka bir dilde yapabilecek. Böylece az da olsa Türkçe bilme gibi bir koşul aranmaması karara bağlandı. Bu durumda sanıklar, Türkçe bilip bilmediklerine bakılmaksızın, herhangi bir dili kendilerini ifade edebilecekleri en iyi dil olarak bildirip o dille tercüman kullanarak savunma yapabilecek. Tasarı Adalet Komisyonu 'nda görüşülerek kabul edildi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV