banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

PKK Tunceli'de 4 yere saldırdı

PKK'lı teröristler Tunceli'nin Çemizgezek ilçesinde 4 yere birden saldırdı.

10 Ekim 2011 Pazartesi 23:36
PKK Tunceli'de 4 yere saldırdı
banner265
PKK Tunceli'de 4 yere saldırdı
PKK'lı teröristler Tunceli'nin Çemizgezek ilçesinde 4 yere birden saldırdı.
Tunceli'nin Çemişgezek ilçesine 4 ayrı noktadan sızan PKK'lılar, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Askerlik şubesi, kamu kurum ve kuruluşlarını uzun namlulu silahlarla yaylım ateşine tuttu. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle başlayan çatışmalar halen devam ediyor.

SALDIRI 4 AYRI KOLDAN
Tunceli'ye 130 kilometre mesafede bulunan Çemişgezek ilçesine bugün akşam saat 21.20 sıralarında 4 ayrı noktadan sızan ve sayıları konusunda bilgi alınamayan PKK'lılar, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma komutanlığı, askerlik şubesi ile kamu kurum ve kuruluş binalarını uzun namlulu silahlar ve rokatatarlarla yaylım ateşine tuttu. Güvenlik güçlerininde anında karşılık vermesiyle başlayan ve halen devam eden çatışmalarda ölen yada yaralanan olup olmadığıyla ilgili henüz bir bilgiye ulaşılamadı. İlçe merkezinden yoğun silah ve bomba sesleri geldiği bildirildi.

PKK, HAZRO'DA DA EMNİYETE VE JANDARMAYA TACİZ ATEŞİ AÇTI
DİYARBAKIR'ın Hazro İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırıda, güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmanın ardından teröristler kaçtı.

PKK'lılar bugün 21.15 sıralarında Hazro'da yan yana bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı binalarına değişik noktalardan roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıya güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle birlikte çatışma çıktı. 5-6 kişi oldukları belirtilen PKK'lılar yoğun ateş altında kalınca kırsal alana doğru kaçtı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyonlar sürdürülüyor.
Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığını söyledi. Toprak herhangi bir olumsuz durumunun olmadığını ve bölgede operasyonların sürdüğünü belirtti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV