banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sınır kapısında 775 kilo eroin ele geçirildi

Edirne'de Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a çıkış yapmak üzere olan TIR'da şüphe üzerine yapılan aramalarda, toplam 775 kilo 75 gram eroin ele geçirildi.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 03:18
Sınır kapısında 775 kilo eroin ele geçirildi
banner265
Sınır kapısında 775 kilo eroin ele geçirildi

Edirne'de Hamzabeyli Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a çıkış yapmak üzere olan TIR'da şüphe üzerine yapılan aramalarda, toplam 775 kilo 75 gram eroin ele geçirildi. Gümrük yetkilileri, uyuşturucunun, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda bugüne kadar tek seferde ele geçirilen en büyük uyuşturucu miktarı olduğunu belirtti.

Beylikdüzü Tabela

Bulgaristan'a çıkış yapmak üzere Hamzabeyli Sınır Kapısı'na gelen İran uyruklu A.E. ve yanındaki ikinci sürücü J.S.'nin bulunduğu plastik yapımında kullanılan toz madde taşıyan TIR, risk analizleri kapsamında X-Ray taramasından geçirildi.

TIR dorsesinde toz formunda yasal yükün arasına gizlenmiş farklı bir yoğunluğa rastlanmadı. Ancak tarama sırasında TIR sürücülerinin şüpheli hareketleri üzerine gümrük yetkilileri TIR'ı daha detaylı arama için arama hangarına çektirdi. Burada narkotik
dedektör köpekler 'Zeus', 'Thea' ve 'Benga' ile daha detaylı arama yapıldı. Köpeklerin, TIR dorsesinin belirli bölgelerine aşırı tepki vermesi üzerine, dorsesi açıldı. Gümrük Muhafaza ve Gümrük Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile yapılan incelemede, araç içerisinde bulunan toplam 825 torba tek tek açılarak kontrol edildi. Yasal yükün arasına gizlenmiş 31 torba içerisinde 775 kilo 75 gram eroin ele geçirildi. Gümrük yetkilileri, uyuşturucunun değerinin 77 milyon 600 bin lira olduğunu belirtti.

Araç sürücüleri A.E. ve J.S., Hamzabeyli Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

5 AYDA 5 TON UYUŞTURUCU

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, son 5 ayda sınır kapılarında 5 tonun üzerinde uyuşturucu maddesi ele geçirildiğini açıklarken, 775 kilo 75 gram uyuşturucunun, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda bugüne kadar tek seferde ele geçirilen en büyük uyuşturucu miktarı olduğunu belirtildi.


tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV