banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Şırnak Valiliği'nden saldırı açıklaması

Saldırı ile ilgili ilk resmi açıklamayı yapan Şırnak Valisi, saldırıda 20'den fazla kişinin öldüğünü açıkladı.

29 Aralık 2011 Perşembe 13:22
Şırnak Valiliği'nden saldırı açıklaması
banner304
Şırnak Valiliği'nden saldırı açıklaması
Saldırı ile ilgili ilk resmi açıklamayı yapan Şırnak Valisi, saldırıda 20'den fazla kişinin öldüğünü açıkladı.
BDP'liler askeri jetlerin Şırnak'ın Uludere ilçesinde kaçakçılık yapan köylüleri bombaladığını iddia ederken PKK'ya yakın haber kaynakları olayla ilgili görüntüleri yayınladı.

ŞIRNAK VALİSİ: 35 ÖLÜ 1 YARALI VAR
Askeri jetlerin, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lılara yönelik düzenlenen operasyonda, kaçakçılık yapan köylüleri bombaladığı ve 40 sivilin öldüğü iddia edilirken, BDP'li Hasip Kaplan ile yazar Emre Uslu da bilgileri doğruladı.

Bombardıman sırasında katırlardaki yakıt bidonlarının alev aldığı, cesetlerin çoğunun bu nedenle yandığı, bazılarının da sığındıkları kayalar bombadan yıkılınca altında kalıp öldüğü ileri sürüldü.Yetkililer olayın Irak topraklarında meydana geldiğini ve soruşturmanın sürdüğünü belirterek daha sonra resmi açıklama yapılacağını söyledi.

Şırnak Valiliği, "Uludere' deki olayda 35 kişi öldü,1 kişi yaralandı" dedi

ULUDERE BELEDİYESİ: 30 ÖLÜ VAR
Konuyla ilgili Uludere Belediyesi de resmi bir açıklama yaptı.

Uludere Belediye Başkanı Fehmi Yaman, Ortasu köyünde F-16 savaş uçaklarından atılan bombalar sonucu 30 kişinin öldüğünü söyledi.

İddialara göre, Kuzey Irak sınırında terörist oldukları sanılan büyük bir grubun Türkiye'ye giriş yaptığını tespit eden güvenlik güçleri, taciz ateşi açtı. Ardından F-16 savaş uçakları bölgeyi bombaladı. Söz konusu grubun, kaçakçılık yapan köylüler olduğu ve katırlarla Türkiye'ye kaçak mazot getirdikleri ileri sürüldü. Olayın ardından köye giden Uludere Belediye Başkanı Fehmi Yaman, 30 kişinin hayatını kaybettiğini, cesetlerde ağır yanıklar olduğunu söyledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV