banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şırnak'ta 8 terörist öldürüldü

Şırnak Uludere kırsalına yapılan topçu atışlarıyla 8 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

21 Kasım 2016 Pazartesi 22:02
Şırnak'ta 8 terörist öldürüldü
banner291
Şırnak'ta 8 terörist öldürüldü

Şırnak Uludere kırsalına yapılan topçu atışlarıyla 8 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Tabela

Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, alınan anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu, Şırnak Uludere kırsalına topçu atışları icra edildi. Topçu atışları sonucu 8 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Bölgede kesintisiz keşif, gözetleme faaliyetlerine ve tespit edilen dinamik hedeflerin ateş altına alınmasına devam ediliyor.

Dün de Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütüne yönelik süren operasyonlarda 12 terörist öldürülmüştü.

Operasyon kapsamında ilçenin Güven Dağı Kuzey Doğusunda keşif uçuşu yapan insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 12 terörist F-4 savaş uçakları ve top atışları ile etkisiz hale getirilmişti.

İzmir'de PKK'nın sözde Ege açılım sorumlusu yakalandı

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın yönettiği operasyonda, H.D. kıskıvrak yakalandı. H.D.'nin saklandığı sığınakta ise öldürülen çoban Mustafa Akgündüz'ün av tüfeğinin bulunduğu belirtildi.

İzmir'de, Kemalpaşa Jandarma Komutanlığı, Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yanı sıra devriye görevini yapan jandarma ekiplerine roketatarla saldıran ve kendilerini gören çoban Mustafa Akgündüz'ü ise başından vurarak öldüren PKK'lı terörist H.D., İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın yönettiği operasyonla bornova'da yakalandı.

Üzerinden sahte kimlik çıkan H.D.'nin PKK'nın sözde Ege açılım sorumlusu olduğu belirtildi.

İzmir'in Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçtiğimiz Şubat ayında düzenlenen roketatarlı saldırıda şans eseri yaralanan olmazken, dağlık alanda atılan roket, ilçe jandarma komutanlığının hemen yanında bulunan eve isabet etti. Roketli saldırıdan bir ay sonra ise bu kez Kemalpaşa-Torbalı karayolu'nun Karabel geçidi yakınlarında, Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait araç uzun namlulu silahlarla tarandı. Saldırıda bir asker yaralandı.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV