banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Tahliye oldu, petrol istasyonu işine girdi

2 ay önce hapisten çıkan Mehmet Ağar, 13 Haziran’da Mag Petrolcülük adında 3 milyon lira sermayeli şirket kurdu.

05 Temmuz 2013 Cuma 09:50
Tahliye oldu, petrol istasyonu işine girdi
banner267
Tahliye oldu, petrol istasyonu işine girdi
2 ay önce hapisten çıkan Mehmet Ağar, 13 Haziran’da Mag Petrolcülük adında 3 milyon lira sermayeli şirket kurdu.
Eski Emniyet Genel Müdürü, eski İçişleri ve Adalet Bakanı Mehmet Ağar, hüküm giydiği Susurluk Davası kapsamında yargılanıp 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ağar, 1 yıllık hapis hayatının ardından 29 Nisan’da tahliye oldu. “Denetimli serbestlik” çerçevesinde tahliye edilen Ağar tahliyenin ardından ilk iş olarak Mag Petrolcülük ve İstasyon İşletmeciliği adında 3 milyon lira sermayeli şirket kurdu. 17 Haziran tarihli Ticaret Sicili Gazetesi’nde yer alan şirket bilgilerinde Ağar’ın adresi Bodrum olarak belirtildi.

Kiralık istasyon peşine düştü
Mehmet Ağar’ın şirketi benzin, mazot, dizel, biodizel, LPG, CNG alanlarında faaliyet gösterecek. Ağar’ın İstanbul’da kiralık ya da satılık benzin istasyonu aradığı biliniyor. Ağar’ın peşinde olduğu istasyonların ağırlıklı olarak marinalarda teknelere hizmet verenler olduğu ise kulislerde öne çıkıyor.

İttifak bozuldu şirket kuruldu
Mehmet Ağar, daha önce de oğlu Tolga Ağar’ın şirketine ortak olmuştu. 2007 yılında DP Genel Başkanı olan Mehmet Ağar, AKP’den ayrılan ve ANAP Genel Başkanı olan Erkan Mumcu ile seçim ittifakı yapmaya karar vermiş ancak son dakikada ittifak bozulmuştu. Aynı dönemde Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar Mag Petrol Gıda İnşaat Sanayi Ticaret adıyla şirket kurdu. İstanbul Sarıyer’de faaliyet gösteren şirketin sermayesi 250 bin lira olarak belirlendi. Mehmet Ağar da 2007 yılında şirkete ortak olmuştu.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV