banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Yaralı polis konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, saldırıya ilişkin ayrıntıları anlattı

04 Mayıs 2011 Çarşamba 19:57
Yaralı polis konuştu
banner267
Yaralı polis konuştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, saldırıya ilişkin ayrıntıları anlattı
Kastamonu Ilgaz Dağı mevkiinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyuna düzenlenen saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş, saldırıya ilişkin ayrıntıları İnternethaber Ankara Temsilcisi Nergis Demirkaya'ya anlattı.
Saldırı sonrası Ankara Temsilcimizin aracıyla Kastamonu Devlet Hastanesi'ne yaralı olarak yetiştirilen polis memuru Metin Kuş, araca başından ve vücudundan çok sayıda kurşun yarası almış olarak bindirildi.
 
Araçtan çıkmasını ardından uzun süre yerde sürüklenen Kuş, olayı İnternethaber'e şöyle anlattı:
 
"Biz dağda virajı dönerken öndeydik. Konvoydaki otobüs ise bizim gerimizde kalmıştı. Virajı dönünce iki yönden üzerimize ateş açıldı. Sanırım 3-5 kişilik bir gruptu. Ateşin ardından şöfor koltuğunda bulunan polis arkadaşım Recep Şahin'in vurulduğunu gördüm. Çok sayıda kurşun başına isabet etmişti. Yüzü kanlar içindeydi. Bana da kurşunlar isabet etti. Arkadaki araçtan yardıma geldiler ve çatışma başladı. Aracın önüne de bir bomba atıldı. Sanırım bir el bombasıydı."
 
Yaralı polis memuru Metin Kuş, şuan Kastamonu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vücudunda kurşun yaraları olan Kuş'un durumu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Yaralı Polis Konuştu

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV