banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Eş arıyorum, bulaşmayın!

Güney Afrika'da eş arayışındaki bir fil, karşısına çıkanları affetmedi...

01 Mart 2011 Salı 05:54
Eş arıyorum, bulaşmayın!
banner264
Eş arıyorum, bulaşmayın!
Güney Afrika'da eş arayışındaki bir fil, karşısına çıkanları affetmedi...
Yaşlı bir adam, hayatının macerası için Güney Afrika'da safari yapmaya karar verdiğinde bunun unutamayacağı bir seyahat olacağını da bilir. Ama muhtemelen aklına kızgın bir filin aracına musallat olacağı aklanı gelmez.
 
66. yaşgününü arkadaşıyla Johannesburg'daki vahşi doğa parkında safariyle kutlamaya karar veren İrlandalı John Somers'ın başına gelen de bu oldu.İki arkadaş yolda giderken karşılarında kendilerine doğru yaklaşan beş tonluk Armarula'yı görünce ne yapacaklarını şaşırdı.  Koca hayvanın yoldan çekilmesi için kornaya bastı. Korna sesine kızan ve önce gri arabanın üzerinde gücünü deneyen fil, daha sonra aracı tepetaklak etti. İki arkadaş olaydan ufak yaralarla sağsalim kurtuldu. Armarula canı sıkılıp uzaklaşıncaya kadar bu ilginç anları fotoğrafçı Riaan van Wyk yakaladı. Filin çiftleşmek için eş ararken hormonlarının etkisiyle böyle bir saldırganlık gösterdiği sanılıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Eş Arıyorum Bulaşmayın

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV