banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da arılar bir daireyi işgal etti

Kadıköy Kozyatağı semtinde 12 katlı bir apartmanın en üst katındaki daireyi arılar işgal etti. Yüzlerce arı dairenin penceresine toplanıp küme oluşturdu.

17 Mayıs 2012 Perşembe 06:10
İstanbul'da arılar bir daireyi işgal etti
banner321
İstanbul'da arılar bir daireyi işgal etti
Kadıköy Kozyatağı semtinde 12 katlı bir apartmanın en üst katındaki daireyi arılar işgal etti. Yüzlerce arı dairenin penceresine toplanıp küme oluşturdu.

Arıların penceresi istila ettiğini gören ev sahibi Sema Gür ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ev sahibi durumu hemen belediye yetkililerine bildirdi. Belediyedeki görevlilerde ev sahibi Sema Gür'ü, Arı Yetiştiricileri Birliğine yönlendirdi. Sema Gür'ün telefonla arayıp haber verdiği İstanbul İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Onur Çilenk eve gelerek camda ve mermerde kümelenmiş yüzlerce arıyı koruma elbisesi giyerek topladı. Kraliçe arının çuvala konmasıyla birlikte diğer arılarda çuvala girdi. Çuvala konulan arılar, Onur Çilenk tarafından kovana yerleştirilmek üzere götürüldü.
 
ARILAR YENİDEN GELMEYE BAŞLADI
 
Binlerce çuvala konulup götürüldükten sonra bugün yeniden az miktarda da olsa arılar, Sema Gür'ün penceresine geldi. Evini havalandırmak için pencereleri açtığında arıların içeri girdiğini söyleyen Sema Gür , içeri giren arıları gazete kağıdı yardımıyla öldürmeden dışarıya çıkarmaya çalışıyor.
 
EV SAHİBİNİ ARI SOKTU
 
Arıların zarar görmeden evden dışarıya çıkması için çok dikkat gösteren Sema Gür'ü arılardan bir tanesi soktu. Ev sahibi buna rağmen arıların zarar görmemesi için dikkatli bir şekilde arıları pencereden dışarıya çıkarmaya çalıştı. Gür, "Evde temizlik vardı camlar silindi. 10 dakika sonra bir uğultu sesi geldi fırtına var sandım. Evin içinde iki üç tane arı vardı onları çıkarmak için camın önüne geldiğimde camın önünde binlerce arı olduğunu gördüm. Hemen yetkilileri aradım ben 50 yaşındayım böyle bir şey yaşamadım. Ama ben bu durumu çok olumlu karşıladım bereket bu. Bunlar bal arısı İstanbul'da bu kadar evin içinde bizim evimizi seçtiler ne mutlu bana. Amacım onların bir tanesini bile öldürmeden doğaya salmak" diye konuştu. Sema Gür, Çilenk'in arıların Adalar'dan gelmiş olabileceğini söylediğini belirtti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV