banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Kasım 2025 Perşembe

Adnan EREN’den Cumhuriyet Coşkusu

ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

Bahçelievler Belediyesi, Anneler günü etkinliği sürüyor.

09 Mayıs 2011 Pazartesi 20:07
ANNELER GÜNÜ COŞKUSU
banner312
ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

Bahçelievler Belediyesi, Anneler günü etkinliği sürüyor.
Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun da katıldığı Anneler Günü etkinliği, Bahçelievler Çamlık caddesindeki Düğün salonunda sanatçı Serap Sapaz’ın türküleriyle, Anneler Günü kutlandı.
Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Anneler için ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerin hakları ödenemez. Anneler gününü birgün değil, her gün unutmadan kutlamalıyız” dedi.
Öte yandan Anneler Günü etkinlikleri, 13 Mayıs’a kadar Bahçelievler’de, Sanatçıların katıldığı etkinliklerle, coşkuyla kutlanarak sürecek.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV