banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÇANAKKALE DUYGULARINI MEKTUBA DÖKTÜLER

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çanakkale Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz” programına katılan Bakırköylüler geziyle ilgili duygularını Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e mektupla aktardılar.

28 Mart 2011 Pazartesi 21:34
ÇANAKKALE DUYGULARINI MEKTUBA DÖKTÜLER
banner299
ÇANAKKALE DUYGULARINI MEKTUBA DÖKTÜLER

Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Çanakkale Şehitlerimizi Anmaya Gidiyoruz” programına katılan Bakırköylüler geziyle ilgili duygularını Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e mektupla aktardılar.

3 haftada yaklaşık Bakırköy’den 5 bin kişinin gittiği  Çanakkale Şehitlikleri ziyaretinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’de şunları söyledi: 5 yıldan bu yana yaklaşık 25 bin Bakırköylü vatandaşımızı Çanakkale Şehitliklerini ziyarete götürdük. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında çok büyük payı bulunan Çanakkale Savaşları bir milletin uyanmasına vesile olmuştur. Çanakkale Savaşlarındaki rıh olmasaydı belki de bugün Türkiye Cumhuriyeti olmazdı.

Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki şehitlikleri ziyaret ederek duygularını dile getiren Bakırköylülerden bazılarının mektuplarından satırlarda şöyle:

Kaan Törü:O görkemli siperleri,anıtları, o ürpertici hikayeleri dinledikten sonra minnettarlığımın bir kat daha arttığını ve saygımın ve sevgimin sonsuzluğa ulaştığı bir gündü.Bir ara sordum niye o aslan Mehmetçiğimiz masaya en değerli olan yüreklerini koymuşlardı? Anladım! Bu vatanın bir avuç toprağı ve gelecekte bizim bu topraklarda özgür bir biçimde yaşamamız için.

Belma Özturalı:Bu güzel vatan topraklarında daha özgür ,hürriyet ve demokratik bir yaşamı sürdürebilmemiz için kanlarını akıtan şehitlerimizi saygıyla anıyorum.

Hikmet Kuru:Çanakkale Bigalı olmama rağmen şimdiye kadar hiç Şehitlikleri ziyaret edememiştim. Bundan dolayı kendimden utanıyordum. Çanakkale’de şehitlerimiz bizden dua bekliyor.Bu ziyaretle ruhum aydınlandı.

Hatice Kurudal:Bugün şehitlerimizin ne zorluklarla vatanımıza sahip çıktıklarını bir kez daha görmüş ve iliklerimize kadar hissetmiş oldum.

Burcu Orhan:Bu ülkenin ne kadar zor şartlar altında özgürlüğe kavuşturulduğunu mutlaka ama mutlaka özellikle gençlerin görmesi gerekiyor.Burada savaşan ve şehit düşen gencecik askerlerimizin cesaretleri,inançları,özverileri ve sadakatleri olmasaydı ben bugün bu satırları yazıyor olamazdım.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV