banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

GENÇ BAKKARTLILAR SAMSUN’DA

Bakırköy Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Genç Bakkart üyesi, 18-25 yaş arası gençler Kapadokya Gezisinin ardından 20 Mayıs 2011-Cuma akşamı saat 21.00’de hareketle ücretsiz Samsun Gezisi’ne gidecekler.

28 Nisan 2011 Perşembe 20:13
GENÇ BAKKARTLILAR SAMSUN’DA
banner322
GENÇ BAKKARTLILAR SAMSUN’DA


Bakırköy Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Genç Bakkart üyesi, 18-25 yaş arası gençler Kapadokya Gezisinin ardından 20 Mayıs 2011-Cuma akşamı saat 21.00’de hareketle ücretsiz Samsun Gezisi’ne gidecekler.

Genç Bakkartlıların Samsun Gezisi kayıtları 02 Mayıs 2011-Pazartesi günü Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı yanında bulunan Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü(Belediye ana bina yanındaki ahşap binanın 2. katı)’nde başlayacak.

Gençlik Haftası’nda milli mücadelesinin ilk adımının atıldığı Samsun’da bulanacak gençler, Ata’mıza ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimize saygı duruşunu Atatürk Heykeli’nin önünde yaptıktan sonra Bandırma Vapuru’nu,Tütün İskelesi(Atatürk’ün Samsun’a ilk çıktığı yer)’ni,Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’ni,Gazi Müzesi(Atatürk’ün Samsun’da kaldığı ev)’ni,Aminsos Tepesini ve Mezarlarını(Samsun’un doğusunu ve batısını aynı anda görülebilen tek yeri),(Samsun’un ilk kuruluşunda yaşayanların mezarları) ziyaret edecekler.

Samsun Gezisiyle ilgili ayrıntılı bilgi Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün 414 96 88 ve 414 9 777(Dahili:3201-…-3210)numaralı telefonlarından alınabilir,Belediyemizin www.bakirkoy.bel.tr ve www.gencbakkart.com.tr siteleri ziyaret edilebilir.

Ayrıca Genç Bakkart’a yeni üye olmak isteyen gençler 1 adet fotoğraf,nüfus cüzdan fotokopisi, ailesinin ya da kendisinin Bakırköy’de oturduğunu belgeleyen bir fatura ya da var ise mevcut Bakkart’ı ile Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvurabilir.

Dünyanın sürekli değişen ve gelişen şartlarında gençlerin mevcut potansiyel güçlerini açığa çıkararak bütün yönleriyle gelişimini sağlamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla uygulanmaya başlanan Genç Bakkart Projesiyle gençlere yönelik çeşitli sosyal ve kültürel geziler , ücretsiz sağlık ve eğitim imkanları sunuluyor. Bu bağlamda Genç Bakkart sahibi 18-25 yaş arası Bakırköylü gençler Kapadokya Gezisine de katılmışlardı ve Bakırköy’deki sinemalarda ücretsiz bir yıldır vizyondaki filmleri izlediler.

Bu arada Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de ,Genç Bakkartlılara büyük sürprizlerin ve avantajların devam edeceğini müjdeledi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV