banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Halkla İlişkiler’de Başakşehir Örneği

Başakşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından

27 Ocak 2012 Cuma 12:26
Halkla İlişkiler’de Başakşehir Örneği
banner312
Halkla İlişkiler’de Başakşehir Örneği
Başakşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve İstanbul'da bulunan ilçe belediyelerinin Halkla İlişkiler birimlerini kapsayan “Halkla İlişkiler Buluşmaları”na katıldı. Toplantıda Başakşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 3.bölge ilçeleri Halkla İlişkiler yöneticilerine, belediyeki işleyişle ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
İstanbul'da yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin daha koordineli çalışmasını sağlamak adına gerçekleştirilen toplantıda, Başakşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Lütfü Tama, Başakşehir Belediyesi’nde kurulan sistemi anlattı. Sunumda; vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde cevap vermek amacıyla İletişim merkezini bir sitem dahilinde kurduklarını anlatan Tama, oluşturdukları hizmet sürelerinin Belediye dış kurumları tarafından da uygulanmasıyla vatandaşları bilgilendirmek konusunda daha hızlı mesafe alacaklarını söyledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Köksal Tandıroğlu da daha kaliteli hizmet sunabilmek için işbirliği yapılmasının önemine değindi ve Başakşehir Belediyesi’nin iletişim Merkezi çalışmalarının diğer ilçelere örnek olabileceğini söyledi.
Çözüm Ortakları Toplantısına İBB'den Konuklar Katıldı
Bu arada İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, Büyükşehir'de yapılan sunumda sözü edilen Belediye içindeki müdürlüklerin haberleşmesi ve bilgi akış seyrinin gerçekleşmesi amacıyla düzenlenen Çözüm Ortakları toplantısını izlemeye geldiler.İBB Halkla İlişkiler Müdür yardımcısı Basri Zeren, ARGE ve Beyaz masa ekibinden oluşan heyet, Çözüm Ortakları toplantısının işleyişi hakkında bilgi aldılar.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV