banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Toplum Yararına Çalışma Programı ile İstihdam

İŞKUR ile birlikte işsizlikle mücadele ve yeni istihdam için yürütülen anlaşmalara bir yenisi daha eklendi.

28 Eylül 2011 Çarşamba 22:17
Toplum Yararına Çalışma Programı ile İstihdam
banner321
Toplum Yararına Çalışma Programı ile İstihdam
İŞKUR ile birlikte işsizlikle mücadele ve yeni istihdam için yürütülen anlaşmalara bir yenisi daha eklendi.

Başakşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Yasin Kartoğlu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Lütfü Tama, İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun ile Toplum Yararına Çalışma Programı protokolünü (TYÇP) imzalandı.

İŞ-KUR'un kamu kurum ve kuruluşlarına ücretini kendi ödemek üzere kamuda 3 aylık periyotlarla geçici süreli işçiler çalıştırılabileceğinin ifade edildiği toplantıda, Yasin Kartoğlu, Başakşehir Belediyesi’nin bu programa katılmak üzere ilk etapta 75 kişilik bir kadro ayırdığını, bu personelin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde istihdam edileceğini ifade ederek, gerek duyulduğunda bu sürenin 3 ay daha uzatılabileceğini de belirtti.İmzalanan protokolde istihdam edileceklerin 18-55 yaş aralığında, son 24 ay içerisinde İŞKUR’un herhangi bir programına katılmayan, herhangi bir isimle gelir sahibi olmayan kişiler olması gerekiyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün İlçede bulunan yeşil alanlarda çalıştırılmak üzere alınacak personel başvuru formlarını 4 Ekim Salı günü Muhsin Ertuğrul Tiyatro Salonunda yapılacak personel seçim mülakatından önce doldurmaları gerekiyor. Başvuru sayısı 75’in üzerinde olursa Noter huzurunda mülakatla personel seçimi yapılacak.Toplum Yararına Çalışma Programı işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde ve bölgelerde veya afet, kriz ve benzeri olağanüstü durumlarda işsizlerin kısa süreli istihdam ve eğitimini amaçlıyor. Program, toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesini ve işsizlere geçici iş imkânları sağlayarak, belli bir süre için maddi olarak desteklenmesini de hedefliyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV