banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ALMAN MECLİS ÜYELERİ’NDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ÖVGÜ

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına, aralarında Türklerin de bulunduğu Almanya Mitte Belediyesi meclis üyelerini ağırladı.

29 Ekim 2012 Pazartesi 00:13
ALMAN MECLİS ÜYELERİ’NDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ÖVGÜ
banner267
ALMAN MECLİS ÜYELERİ’NDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ÖVGÜ

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına, aralarında Türklerin de bulunduğu Almanya Mitte Belediyesi meclis üyelerini ağırladı.

Türkiye’yi tanımak ve yerel belediyelerle ilişkileri geliştirmek amacıyla İstanbul’a gelen, aralarında Türk siyasetçilerin de olduğu, Almanya Hamburg Mitte Belediyesi’nde siyaset yapan Sosyal Demokrat Parti (SPD)’li meclis üyeleri Beylikdüzü’nde ağırlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç, konuk heyet ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Belediyenin yaptıkları hizmetlerden bahseden ve ilçeyi tanıtan Dinç, Beylikdüzü’nde yapılan çeşitli fiziki hizmetlerin yanında sosyal belediyeciliğe de önem verdiklerini söyledi. Türkiye’nin yeni anayasa çalışmaları ve AB ilerleme yasaları çerçevesinde önemli mesafe kat ettiğini dile getiren Dinç, “Merkezi yönetimin hukuk devleti ve insan hakları konusunda verdiği hizmetlere katkı sağlamak amacıyla, bizler de yerel yönetimler olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Devletin tüm kurumlarının el ele vererek çalışmasının ülkenin gelişimi için çok önemli olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

SPD Mitte Belediye Meclis Grup Başkanı Falko Drossmann da konuşmasında Türkiye’nin başarılarını gördükçe ve güzelliklerini tanıdıkça Türklere daha da imrendiklerini dile getirdi. Türkiye’de çok iyi şekilde karşılandıklarını dile getiren Drossmann, kendilerini konuksever bir şekilde ağırladıkları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Dinç ve diğer görevlilere teşekkür etti. Drossmann, Türkiye’de gördükleri güzel hizmetleri döndüklerinde kendi ilçelerinde de uygulayacaklarını dile getirdi. Belediye Meclisi’nde Türk siyasetçilerin de olduğunu belirten Drossmann; Hakan Demirel, Erhan Şahin ve Fuat Yavaş’ın da şu anda aralarında olduğunu, onlarla birlikte siyaset yapmaktan da mutlu olduklarını ifade etti.

Yemek sonrasında ise Dinç, Drossmann ve diğer meclis üyelerine Beylikdüzü Belediyesi’ni tanıtıcı yayınlar ve kalem seti hediye ederken, Drossmann da Dinç’e Mitte’nin resminin bulunduğu bir porselen tabak hediye etti. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV