banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
05 Temmuz 2025 Cumartesi

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

BAŞKAN UZUN, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİK TOPLANTISINDA!

İstanbul Eski İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Küçükdoğan, Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği yemekli toplantı ile AK Parti 10. Dönem İl Genel Meclis Üyeleri’ni buluşturdu.

30 Eylül 2011 Cuma 03:54
BAŞKAN UZUN, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİK TOPLANTISINDA!
banner267
BAŞKAN UZUN, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİK TOPLANTISINDA!

İstanbul Eski İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Küçükdoğan, Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği yemekli toplantı ile AK Parti 10. Dönem İl Genel Meclis Üyeleri’ni buluşturdu. Başkan Yusuf Uzun’un da katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

3 ayda bir farklı ilçelerde düzenlenen toplantılarda biraraya gelen 10. Dönem İl Genel Meclis Üyeleri, bu kez Beylikdüzü ilçesindeydi. Başkan Yusuf Uzun’un da katılımıyla gerçekleştirilen toplantı, Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Uzun, “10. Dönem, yani 2004-2009 yılları Büyükçekmece İlçe Başkanlığı görevini ifa ettiğim dönem! Gecemizi gündüzümüze katarak, birlikte birçok hizmete imza attık. O günlerden bugünlere dostluğumuzun devam ediyor olmasını takdire şayan olarak görüyorum. Burada bulunmakla memleketimize, şehrimize ve insanlarımıza daha güzel hizmet etmenin gayreti içerisinde olduğumuzu bir kez daha göstermiş bulunuyoruz ”dedi.
Başkan Uzun’un belediyenin çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından “Birlik ve Beraberlik Toplantısı” sona erdi.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV