banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN UZUN TÜYAP KİTAP FUARINI GEZDİ…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, TÜYAP’ta devam eden Uluslararası Kitap Fuarı’nı gezdi. Fuardaki stantları ziyaret eden Başkan Uzun, fuara katılanlarla sohbet etti.

17 Kasım 2011 Perşembe 04:22
BAŞKAN UZUN TÜYAP KİTAP FUARINI GEZDİ…
banner267
BAŞKAN UZUN TÜYAP KİTAP FUARINI GEZDİ…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, TÜYAP’ta devam eden Uluslararası Kitap Fuarı’nı gezdi. Fuardaki stantları ziyaret eden Başkan Uzun, fuara katılanlarla sohbet etti.

TÜYAP’ta devam eden 30. Uluslararası Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, birçok standı gezdi ve okurların beğenisine sunulan kitapları inceledi. Merkezi Beylikdüzü’nde olan Kader Mahkûmları Derneği, TEMA Vakfı, Timaş ve Zaman Gazetesi stantları gibi daha birçok standı ziyaret eden Uzun, stantta alışveriş yapan okurlara ve stant görevlileriyle sohbet etti. Gezdiği stantlardaki yetkililerden bilgi alan Başkan Uzun, kitap fuarındaki kalabalığın ise sevindirici olduğunu ifade etti.

Kitap okumanın önemine değinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Okuma oranın düşük olduğu ülkemizde çocuklar ve gençlerin başta olmak üzere herkesin kitaba daha çok ilgi göstermesi gerekiyor” dedi. Bunun için bu tür kitap fuarlarının çok iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Uzun, 20 Kasım’a kadar devam edecek fuarı tüm kitapseverlerin gezmesi tavsiyesinde bulundu.

Fuar gezisi sırasında birçok kişiyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yusuf Uzun’a, Beylikdüzü’nde ikamet eden Karikatürist Ahmet Ümit tarafından karikatür hediye edildi. Başkan Uzun’un karikatürünü yapan Ümit, özel olarak çerçevelettiği karikatürü Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a kendisi takdim etti.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV