BEYLİKDÜZÜ BELEDİYEDİYESİ VE MÜFTÜLÜK’TEN ORTAKLAŞA SAĞLIK SEMİNERLERİ
Beylikdüzü Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Suna Göney’in verdiği konulu seminer Bayanlar tarafından ilgiyle takip edildi.
Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından birlikte organize edilen seminerler bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Beylikdüzü Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı ve Eğitimci Suna Güney tarafından verilen seminerde; optimal beslenme, sağlıklı yaşam kalitesini yükseltmek ve sağlıklı yaşlanmak için sağlıklı beslenme gibi konularda bilgilendirme yapılıyor.
Halkın daha sağlıklı bir yaşam sürmesi ve bilinçli beslenmesi amacıyla bu seminerleri gerçekleştirdiklerini söyleyen Kadın Meclisi Başkanı Suna Göney, “Halk tarafından gösterilen ilgi devem ettikçe yaptığımız seminerler de devam edecek” diye konuştu.
Fatih Sultan Mehmet Camii’nde sinevizyon eşliğinde verilen seminer, Beylikdüzü genelindeki farklı camiler ve Kur-an kurslarında bayanlara yönelik olarak verilmeye devam edecek.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!