banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI 2. OTURUMU TAMAMLANDI

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Toplantısı Ekim Ayı 2. Oturumu, Başkan Yusuf Uzun’un başkanlığında gerçekleştirildi.

07 Ekim 2011 Cuma 17:56
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI 2. OTURUMU TAMAMLANDI
banner265
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI 2. OTURUMU TAMAMLANDI
Beylikdüzü Belediyesi Meclis Toplantısı Ekim Ayı 2. Oturumu, Başkan Yusuf Uzun’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Beylikdüzü Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı Ekim Ayı 2. Oturumu, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Oturumu yöneten Belediye Başkanı Yusuf Uzun, meclisi açmadan önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın vefat eden annesi Tenzile Erdoğan için Allah’tan rahmet diledi. Mecliste komisyon raporları ve ek gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
12 maddenin görüşüldüğü Ekim ayı meclisi 2. oturumunda; Ağustos ve Eylül aylarında yapılan itirazlar sonucu İmar Komisyonuna havale edilen Gürpınar 1, 2 ve 3. Etap Ugulama İmar Planları ele alındı. Uygulama imar planları, komisyondan geldiği şekliyle oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis oturumunda görüşülen “Kavaklı Köy içi 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı” da İmar Komisyonundan geldiği şekilde, oy çokluğu ile kabul edildi.
Toplantıda ayrıca, BEAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi arasında yapılan çalışmalar ve bağlantılarla ilgili Araştırma Komisyonu kuruldu. Araştırma Komisyonu’na Tayfun Şen, İsmail Yalçın, Mustafa Karameşe, Ömer Şatır ve Cengiz Tıraşoğlu seçildi.
Meclis toplantılarında alınan kararların takibi için meclis üyeleri tarafından bir Araştırma Komisyonu kurulması isteği de oyçokluğu ile kabul edildi. Bu komisyona da Ebru Habib, İbrahim Bülbüllü, Ömer Şatır, Turgay Yalçın ve Veli Özdemir seçildi.
İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından hibe edilecek olan çevreye duyarlı ekonomik enerji solüsyonu meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.
Meclis üyeleri tarafından verilen ek gündem maddelerinden ikisi Başkanlık Makamı’na gönderildi.
Beylikdüzü Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclisi 2. Oturumu, yapılan görüşmelerin karara bağlanmasının ardından, 21 Ekim Cuma günü saat 15:00’te toplanmak üzere sona erdi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV