
BEYLİKDÜZÜ ZABITASINDA 185. YIL COŞKUSU
12- 18 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’ Beylikdüzü’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Zabıta Teşkilatı’nın 185. kuruluş yılı dolasıyla Beylikdüzü Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. İlçe caddelerinde flama ve sirenler eşliğinde konvoy yapan zabıta ekipleri, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Zabıta Müdürü Bayram Turhan ve zabıta memurları ile birlikte Belediye Başkanı Yusuf Uzun başta olmak üzere belediye çalışanları ile İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz’ı ziyaret ederek, karanfil takdim ettiler. Ziyaretlerin ardından belediye önünde toplanan ekipler, Başkan Uzun ile günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
“Zabıtanın başarısı belediyemizin başarısıdır!”
Etkinlikler kapsamında Beylikdüzü belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde özel bir gece de düzenleyen zabıta memurları, programa katılan Başkan Uzun, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Zeki Çanakçı, Ali Gençbay ve Efrahim Yeşil, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleriyle de bir araya geldiler. Programda, halaylar çekip eğlenen zabıta ekipleri ve aileleri unutamayacakları bir gece geçirdiler.
Zabıta ekip amirlerine teşekkür belgelerinin de verildiği programda bir konuşma yapan Başkan Uzun, “Zabıta arkadaşlarımızın bu özel günlerini gönülden kutluyorum. Zabıta, belediyenin en önemli unsurudur. Onların başarısı her zaman belediyenin başarısını gösterir. Bu yönde vatandaşımıza güler yüzüyle, yardımseverliği ile her zaman yol gösterici olan zabıta personelimizi yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!