banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Haziran 2025 Cuma

Ünlü fenomen cezaevine gönderildi

Beylikdüzü'nde kaza: 2 ölü

Büyükçekmece'den Avcılar'a doğru seyretmekte olan otomobil, hızını alamayınca elektrik direklerine çarptı. Sürücü ve kız arkadaşı hayatını kaybetti

16 Kasım 2012 Cuma 08:58
Beylikdüzü'nde kaza: 2 ölü
banner291
Beylikdüzü'nde kaza: 2 ölü

Büyükçekmece'den Avcılar'a doğru seyretmekte olan otomobil, hızını alamayınca elektrik direklerine çarptı. Sürücü ve kız arkadaşı hayatını kaybetti 

İstanbul'da Büyükçekmece'den Avcılar istikametine doğru ilerleyen araç D-100 Karayolu üzerinde hızını alamayıp aydınlatma direklerine çarptı. Çarpma sonucu araç içersinde ki 2 kişi hayatını kaybetti.

Yanına arkadaşı Mine Ulukurt’u da alan Cihan Çavuş, İstanbul turuna çıktı. Büyükçekmece’den Avcılar yönüne saat 01.30 sıralarında 34 GC 1841 plakalı otomobille seyretmekte olan Cihan Çavuş, Beylikdüzü D-100 Karayolu’nda rampa aşağıya inerken Hasarcılar Çarşısı’na birkaç yüz metre kala direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sol şeritten sağ şeride geçen aracını kontrol altına alamayan Cihan Çavuş, yolun sağındaki aydınlatma direğine arkadaşı Mine Ulukurt’un bulunduğu kapı tarafından çarptı. Direği yerinden söküp altına alan araç, kaldırımı aşarak yan yola geçti. Direkle beraber sürüklenen araç 50 metre kadar ilerde durabildi.

Kazayı gören araç sürücüleri gençlerin yardımına koştu. Gençleri sıkıştıkları aracın içinden çıkaramayan vatandaşlar olayı itfaiye, sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrikli makasla kestikleri aracın içinden Mine Ulukurt’u 40 dakikalık uğraş sonucu sıkıştığı yerden kurtardı. İtfaiye ekipleri, 20 dakika sonra da elektrik direğinin arasına sıkışan Cihan Çavuş’u çıkardı. Sağlık ekipleri kalp tomografisini çektikleri Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş’un öldüğünü belirledi. Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş’un cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, ok gibi araca saplanan direği elektrikli testere ile kesti. Vatandaşlar, direği sürükleyerek yolun kenarına taşıdı. Direğin alt kısmı ise araçla birlikte bir çekiciye konularak otoparka taşındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV