banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
26 Mayıs 2024 Pazar

Ali Koç neden aday olduğunu açıkladı

ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR

Beylikdüzü’nde yapılan asker eğlencesinin ardından Hasdal Kışlası’na uğurlanan engelli vatandaşlar, vatan borcunu ödemenin sevincini yaşadı.

13 Mayıs 2011 Cuma 18:27
ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR
banner266
ÇAKI GİBİ ASKER OLDULAR.


Beylikdüzü’nde yapılan asker eğlencesinin ardından Hasdal Kışlası’na uğurlanan engelli vatandaşlar, vatan borcunu ödemenin sevincini yaşadı.

Beylikdüzü’nden davul-zurna eşliğinde çekilen halaylarla birliklerine uğurlanan engelli vatandaşlar, temsili askerlik görevlerini tamamladı. Hasdal Kışlası’nda gerçekleştirilen yemin töreni sırasında engelli vatandaşlarımızı, aileleri ve Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelliler Bürosu ekipleri yalnız bırakmadı. Engelliler Bürosu ekiplerimiz bir yandan askerlerin sevinçlerini paylaşırken, diğer taraftan da onlara yardımcı oldu.


Yanlarında bir refakatçi ile kayıtlarını yaptıran askerler, daha sonra yemin töreninin provasını yapmak üzere alanda toplandı. Askeri kamuflaj elbisesi giyen ve törenin provasını yapan erler, ellerini Türk bayrağına ve silahlarına dayayıp hep bir ağızdan yemin etti. Törenin ardından engelli askerlere, 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Hulusi Akar tarafından teskereleri dağıtıldı.


Birliğe ilk teslim olan ve yaşı en büyük olan askere, komutanlar tarafından hediye verildi. Askerlik görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşayan gençler, aldıkları teskerelerle birlikte Hasdal Kışlası’ndan ayrıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Anahtar Kelimeler: ÇAKI GİBİASKEROLDULAR

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV