
FSM’Lİ KADINLARDAN BAŞKAN UZUN’A TEŞEKKÜR
Fatih Sultan Mehmet Camii Derneği Kadın Kolları’nın değerlendirme toplantısına katılan Başkan Vekili Yalçın, “Başkanımız Yusuf Uzun’un talimatıyla derneklerimize imkânlar ölçüsünde destek veriyoruz” dedi.
Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın, Fatih Sultan Mehmet Camii Derneği Kadın Kolları’nın değerlendirme toplantısına katıldı. Etkinlik Alanı’ndaki Yörük Çadırı’nda yapılan toplantıda konuşan Yalçın, dernek çalışmalarını önemsediklerini dile getirerek, birlik mesajı verdi.
Konuşmasına şehir dışında olan Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamlarını ileterek başlayan Yalçın, bireysel ve toplumsal olarak önemli sorumluluklarımız olduğunu söyledi. Günümüzde insanların kalbindeki duyguların boşaldığını dile getiren Başkan Vekili Yalçın, kalplerin İslami ve insani duygularla doldurulması gerektiğini ifade etti. Yalçın, bu amaç doğrultusunda hayata geçirilen dernek çalışmalarını, Başkan Yusuf Uzun’un talimatlarıyla desteklemeye davam edeceklerini ifade etti.
Birlik ve beraberlik önemli…
Yalçın, “11 Temmuz’da Avrupa’nın göbeğinde Srebrenitza’da katledilenlerin acısını bir kez daha içimizde yaşadık. Tüm bunların yaşanması güçlü olmaktan geçiyor. Bu gücü oluşturmak ise birlik beraberlik ile sağlanabilir. Fert olarak ‘Ben tek başıma ne yapabilirim ki?’ sorusunu kendimize sormayalım. Tek başımıza da olsak önce çocuğumuzu, sonra, komşumuzu olumlu yönde etkileyebiliriz. Bunu başarabilmek için ise, gezdiğimiz tarihi yerlerdeki duyguyu, oradan çıkaracağımız anlamı çok iyi kavramamız gerekiyor ve bunları sonraki nesillerimize bilinçli bir şekilde aktarmamız gerekiyor” diye konuştu.
Toplantıda birer konuşma yapan Beylikdüzü Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Suna Göney, Fatih Sultan Mehmet Camii Dernek Başkanı ile Kadın Kolları Başkanı gezi ve diğer etkinliklere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a teşekkür ettiler.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!