
Gürpınar Lisesi Öğrencilerimizden Toplum Hizmeti
Beylikdüzü Gürpınar Lisesi öğrencileri, Toplum Hizmeti Çalışması kapsamında Beylikdüzü’ndeki koruluklarda bulunan çam ağaçlarının bahar bakımlarını ve aşırı nemlenme ve yosunlanmaya karşı önlem olmak üzere ağaçların kireçlenmesi çalışmalarını yaptılar.
"Beylikdüzü Gürpınar Lisesi öğrencileri, Toplum Hizmeti Çalışması kapsamında Beylikdüzü’ndeki koruluklarda bulunan çam ağaçlarının bahar bakımlarını ve aşırı nemlenme ve yosunlanmaya karşı önlem olmak üzere ağaçların kireçlenmesi çalışmalarını yaptılar.
Bu çalışmalar, okul müdürlüğünün koordinasyonunda, okul rehberlik servisi ve Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün işbirliği ile gerçekleştirildi. Toplum hizmeti çalışmasına okuldaki bütün 11.sınıf öğrencileri dahil edildi.
Çalışmaların ilk aşamasında Beylikdüzü belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlileri okula davet edilerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi. Bu bilgilendirmeden sonra öğrenciler, öğretmenlerinin denetiminde her gün 45-50’şer kişilik gruplar halinde çamlıklara gönderildi, bakım ve kireçleme çalışmaları her grup için gün boyunca devam etti.
26 Mart 2012 Pazartesi günü başlayan çalışma aralıksız beş gün devam etti ve 30 Mart 2012 Cuma günü akşamı sona erdi.
Çalışmanın sonunda öğrenciler çok sevinçli olduklarını, yaptıkları çalışmayı çok önemsediklerini ve bu gibi faaliyetlerin yaygınlaştırılarak devam ettirilmesini istediklerini ifade ettiler."
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet HACIOĞLU ise öğrencilerimize sosyal sorumluluk bilinci kazandıran bu tür çalışmaların yaygınlaştırılmasının gerektiğini düşündüğünü ve bu çalışmalara her konuda destek vereceğini, bu çalışmaya emeği geçen Gürpınar Lisesi Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerine teşekkür ettiğini ifade ettiler.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!