banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

KARS-ARDAHAN-IĞDIRLILAR BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞTU

Kars-Iğdır ve Ardahan Gecesi Yudum başta olmak üzere birçok sanatçıyı konuk etti.

03 Temmuz 2012 Salı 11:58
KARS-ARDAHAN-IĞDIRLILAR BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞTU
banner263
KARS-ARDAHAN-IĞDIRLILAR BEYLİKDÜZÜ’NDE COŞTU


Kars-Iğdır ve Ardahan Gecesi Yudum başta olmak üzere birçok sanatçıyı konuk etti.

Beylikdüzü Belediyesi Yöresel Gecelere Kars-Ardahan-Iğdır Gecesi ile ‘Merhaba’ dedi. Etkinlik Alanı’nda düzenlenen gece oldukça renkli geçti. Programda Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Yudum, halk ozanı Mürsel Sinan, sanatçılar Sefa Güneş, Hakan Kılıç ve Metehan söylediği parçalarla davetlilere muhteşem bir gece yaşattı. Gecede ayrıca Kafkas Yıldızları muhteşem gösterileriyle dikkat çekerken, programın sunucuları Soner Korkmaz, Ünlü Halk Ozanı Murat Çobanoğlu’na ait okuduğu şiirle ve yine Saygı Tatar, söylediği türküyle izleyenlerden bolca alkış aldı. Gecede, yörenin simgesi kaz kıyafeti giyen animatör de izleyenleri eğlendirdi.

Programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, geleneksel hale gelen yöresel gecelerin Beylikdüzü’ne ayrı bir renk kattığını dile getirdi. Birçok alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerde de Beylikdüzü’nün önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken Başkan Uzun, bu tarz programların dayanışmaya katkı sağladığını ifade etti. Dernek Başkanı Gürsel İlgüz de katkılarından dolayı Başkan Uzun’a teşekkür plaketi verdi.

Geceye Belediye Başkanı Uzun’un yanı sıra AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, meclis üyeleri, dernek başkanları ve çok sayıda Kars, Ardahan ve Iğdırlı katıldı. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV