
YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUKLAR BAŞKAN AMCALARI İLE KARTOPU OYNADI...
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği organizasyonda ilçede bulunan yetim ve öksüz çocuklar, Torium Kar Parkı’nda(Snow Park) Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte gönüllerince eğlendiler. Uzun, düzenledikleri bu eğlenceli günde çocukları yaşadıkları hayattaki acılardan bir nebze olsun uzaklaştırmayı amaçladıklarını söyledi.
Beylikdüzü’nde bulunan öksüz ve yetim çocuklar, hayatları boyunca unutmayacakları bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Kendileri için düzenlenen organizasyonda gönüllerince eğlenme fırsatı yakalayan 300 çocuk, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte Torium AVM’de bulunan Kar Parkı’nda hem kartopu oynadı hem de kayak yapmanın keyfini çıkardı. Başkan amcaları hatıra fotoğrafı da çektiren çocuklar, ellerindeki Türk bayrakları ile birlikte “En büyük Türkiye” sloganı attılar. Torium Kar Park’taki kartopu eğlencesinin ardından Başkan Uzun ile birlikte yemek yiyen çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı.
Uzun: Onların mutlu olması bizleri mutlu ediyor…
Beylikdüzü’ndeki öksüz ve yetim çocuklara yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bayram tadında bir gün yaşatmak istediklerini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Bu dünyada bizler için en değerli varlıklarımız tabi ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Beylikdüzü’nde yetim ve öksüz durumda yaşayan bu yavrularımızı yaşadıkları hayatın zorluklarından bir nebze olsun uzaklaştırarak stres atabilmeleri için bu güzel günü düzenledik. Onların oyunlar oynayarak ve eğlenerek mutlu olmaları bizleri de oldukça mutlu etti” dedi.
Çocukların yaklaşmakta olan Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Uzun, çocuklara 100 TL’lik alış veriş çekleri hediye etti.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!