banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 54 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Beylikdüzü genelindeki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

25 Eylül 2011 Pazar 00:35
YOL YAPIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 54 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ
banner264
YOL YAPIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 54 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ


Beylikdüzü genelindeki yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemiz tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen asfalt döküm çalışmaları kapsamında toplam 54 bin ton asfalt döküldü.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarına yoğun çalışma temposuyla devam ediyor. Geç saatlere kadar süren çalışmalar ile Beylikdüzü’nün farklı noktalarındaki yollar asfaltlanıyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor.

Asfalt yapım çalışmaları kapsamında 2011 yılı içersinde Beylikdüzü’ne toplam 54 bin ton asfalt dökümü gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar kapsamında 2,5 yıl içersinde Beylikdüzü’ne; 62 km asfalt yol, 40 km kilit taşı yol ve 58 km de parke taşı olmak üzere toplam 160 km yol kazandırıldı.

Uzun: Asfalt döküm çalışmaları tüm hızıyla devam edecek


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü İstanbul’u en güzel ilçelerinden bir tanesi. Biz bu güzel ilçeyi daha güzel hale getirmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belirli bir plan dâhilinde gerçekleştirdiğimiz asfalt döküm çalışmaları bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek” dedi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV