banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

YÖRESEL GECELERDE SIRAYI TOKATLILAR ALDI.

Türkiye’nin zengin kültürü, Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen yöresel geceler programlarıyla Beylikdüzü’nde buluşmaya devam ediyor.

10 Nisan 2011 Pazar 20:44
YÖRESEL GECELERDE SIRAYI TOKATLILAR ALDI.
banner304
YÖRESEL GECELERDE SIRAYI TOKATLILAR ALDI.
Türkiye’nin zengin kültürü, Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen yöresel geceler programlarıyla Beylikdüzü’nde buluşmaya devam ediyor.
Beylikdüzü Belediyesi, Türkiye’nin zengin kültürünü Beylikdüzü halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Düzenlenen yöresel geceler programlarında sırayı “Tokatlılar Gecesi” aldı. Beylikdüzü Belediye Başkanları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil’in Başkan Yusuf Uzun’u temsilen katıldığı gecenin konukları arasında; Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Almus Belediye Başkanı Hüseyin Arıkan, Tokatlılar Platformu Başkanı ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mustafa Dal, AK Parti 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Harun Karaca, Beylikdüzü belediye meclis üyeleri, Esenyurt Tokatlılar Dernek Başkanı Coşkun Sağ, Beylikdüzü Tokatlılar Derneği Başkanı Şuayip Serindik ve çok sayıda vatandaş vardı.

Tokat yöresi sanatçıları yeliz, Seyhan Güneş , Eryılmaz , Güladiye , Mustafa Yücel ve Servet Şahin’in şarkılarıyla renk kattığı gecede halaylar çekildi ve oyunlar oynandı. Tokat yöresinin meşhur oyunu ellik, misafirler tarafından dikkatle takip edildi.

“Kültürel yapımız bizim zenginliğimiz”

Düzenlenen gecede konuşan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, “Öncelikle, bu yöresel gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde insanlarımızı bir araya toplayarak kültürlerimizi yaşatmak, onları gelecek kuşaklara eksiksiz olarak bırakmak. Unutmayalım ki hiçbir milletin kültürel yapısı, Türk milletininkinden zengin değildir” dedi.

Misafirlerin söylenen şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği ve halaylar çektiği gecede vatandaşlara Tokat’ın meşhur yiyeceği yaprak sarması ikram edildi. Coşkulu bir havada geçen program; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil tarafından, geceye katılan sanatçılara ve dernek yöneticilerine plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV