banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BAŞKAN CEM KARA “ÇATALCA’DA YILIN ANNESİ SİZLERSİNİZ”

Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen, Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali bünyesinde yurt dışından festivale katılan yabancı ülke çocuklarını evlerinde ağırlayan ailelere, Anneler Günü münasebetiyle Belediye Başkanı Cem Kara tarafından kahvaltı verildi

09 Mayıs 2011 Pazartesi 19:46
BAŞKAN CEM KARA “ÇATALCA’DA YILIN ANNESİ SİZLERSİNİZ”
banner265
BAŞKAN CEM KARA “ÇATALCA’DA YILIN ANNESİ SİZLERSİNİZ”

Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen, Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali bünyesinde yurt dışından festivale katılan yabancı ülke çocuklarını evlerinde ağırlayan ailelere, Anneler Günü münasebetiyle Belediye Başkanı Cem Kara tarafından kahvaltı verildi


Aileler ile gurur duyduğunu belirten Başkan Cem Kara, “ kendi çocuklarının yanında evinde misafir ettiği yabancı ülke çocuklarına da analık yapan anneler, Çatalca’da yılın annesidir” dedi.

Çatalca Belediyesi 23 Nisan’da görkemli ve coşkulu bir çocuk festivali düzenledi. Festivale Anadolu, Trakya toprakları dışında ülkemiz dışından da 9 ülke 11 ekip katıldı. Çatalca’ya gelen yabancı ülkelerden gelen çocukları ise Çatalcalı aileler evlerinde festival süresince misafir ettiler.

Çatalcalı ailelerin festivale vermiş olduğu destek ve festivale sahip çıkmasından ötürü de Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Anneler Gününe denk gelen 8 Mayıs Pazar günü bu aileler onuruna kahvaltı düzenledi. Oldukça yoğun katılımın olduğu kahvaltı organizasyonu Çatalca Dilek Düğün Salonu’nda yapıldı.

Belediye Başkanı Cem Kara, her organizasyonunda olduğu gibi buraya da erkenden gelerek davetlileri eşi Nurhan Kara ile birlikte kapıda karşıladı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen kahvaltı organizasyonunda Başkan Cem Kara tüm ailelere hitaben bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında festivale manevi destek veren tüm ailelerin kendisini gururlandırdığını belirten Başkan Cem Kara; “ Kaç il, kaç ilçe bunu gerçekleştirebilir bilmiyorum ama Çatalca bunu başardı. Ayrı dilden, ayrı dinden, ayrı ırktan olduğumuz çocuklar ile çocuklarımız beraber birkaç gün geçirdiler. Bu işte dünya barışına bir nebze de olsa katkıdır. Yazarlar çizerler analar ağlamasın, çocuklar ağlamasın diyorlar. Bu nasıl olacak? İşte ilçe olarak bir fidan ektik. Dünya barışına bir nebze de olsa katkı sağladık. Ama bunu sizler olmasaydınız asla başaramayacaktık. Sizlerin desteğiyle, Çatalca olarak bunu başardık. Yaptığınız kutsal bir iş. Misafir çocuklarımızı evlerinizde ağırladınız. Akşamları kendi çocuklarınızla yatırdınız. Analık içgüdünüzü o çocuklardan da esirgemediniz. Doğabilecek herhangi bir olumsuzluğu dert etmeden çocuklara sahip çıktınız. Sizleri bu anlamlı günde Yılın Anneleri olarak seçiyorum. Sizler bizleri gururlandırdınız. Çatalca’nın yüreği büyük anneleri, yılın anneleridir” dedi.

Konuşmasının ardından büyük alkış alan Belediye Başkanı Cem Kara, daha sonra gönüllü olarak yurt dışından gelen çocuklara ev sahipliği yapan ailelere birer Teşekkür Plaketi verdi. Çatalca Dilek Düğün Salonu’nda geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen organizasyona, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın annesi Ayten Kara da katıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV