banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Mayıs 2024 Salı

Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

BELEDİYEDEKİ İFTAR YEMEĞİNDE ÇATALCA SPOR KULÜBÜ AĞIRLANDI

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından Çatalca Spor Kulübü ve Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularına iftar yemeği verildi.

18 Ağustos 2011 Perşembe 00:28
BELEDİYEDEKİ İFTAR YEMEĞİNDE ÇATALCA SPOR KULÜBÜ AĞIRLANDI
banner311
BELEDİYEDEKİ İFTAR YEMEĞİNDE ÇATALCA SPOR KULÜBÜ AĞIRLANDI

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından Çatalca Spor Kulübü ve Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularına iftar yemeği verildi. Çatalca Belediyesi’nde verilen iftar yemeğinde Başkan Cem Kara iki takıma da güzel bir futbol sezonu geçirmeleri dileklerini iletti.

Çatalca Spor Kulübü ve Kazım Karabekir Mevlana Spor’un yapmış olduğu hazırlık maçı sonrasında iki takım yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularına Başkan Cem Kara tarafından, Çatalca Belediyesi’nde iftar yemeği verildi. Başkan Cem Kara burada iki takıma da iyi bir sezon geçirmelerini dileyerek, “ Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi sizlerin de zeki, çevik, ahlaklı olmanızı ve bu doğrultuda müsabakalar geçirmenizi diliyoruz” dedi. Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Spor Kulübü oyuncularına yönelik olarak ise, “Çatalca Spor Kulübü son yıllarda Çatalca halkının büyük desteğini aldı. Göreve geldiğim günden itibaren de Çatalca Spor Kulübü yöneticileri ile birlikte elimizden geldiğince kulübümüzü desteklemeye çalışıyoruz ve bir seviye daha yukarı taşımak için çaba sarf ediyoruz. Sizlerden isteğimiz, sadece futbolunuzla başarı elde etmeniz. Dışarıdan gelecek her türlü kışkırtmaya, kötü tezahürata karşılık sizler futbolunuzu oynadığınız sürece başarılı olamayacağınız bir durum söz konusu değildir” dedi.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV