banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÇANAKÇA SPOR DAYANIŞMA GECESİ

Geçtiğimiz gece Çanakça Spor Kulübünün dayanışma gecesi vardı

30 Eylül 2011 Cuma 03:59
ÇANAKÇA SPOR DAYANIŞMA GECESİ
banner264
ÇANAKÇA SPOR DAYANIŞMA GECESİ

Geçtiğimiz gece Çanakça Spor Kulübünün dayanışma gecesi vardı. Dayanışma gecesinde Anadolu rock sanatçısı Ali Altay sahne aldı. Vermiş olduğu destekten ötürü Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya Çanakça Spor Kulübü başkanı, yöneticileri ve futbolcular teşekkürlerini sundu. Dayanışma gecesine CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu da katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sporu ve sporcuyu her türlü alanda desteklemeye devam ediyor. Çatalcaspor için verilen destek ve yardımların yanı sıra Çatalca’da bulunan diğer amatör spor kulüplerine de yardımlar yapılıyor. Bunlardan bir tanesi de Çanakça Spor Kulübü. Çanakça Spor Kulübü yetkilileri tarafından düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma gecesine Çatalca Belediye Başkanı Anadolu rock sanatçısı Ali Altay’ı getirerek katkı sundu. Ali Altay’ın söylediği şarkılarla eğlenen ve zaman zaman oynayan Çanakça Sporlu futbolculara Belediye Başkanı Cem Kara da eşlik etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Cem Kara, “Çatalcamıza baktığımızda nüfus olarak küçük ama yüzölçümü olarak en büyük İstanbul ilçesi olduğunu görüyoruz. 27 köyü ve 9 mahallesi bulunan Çatalcamız, İstanbul’un en fazla amatör futbol kulübü barındıran ilçesidir. Biz görevimize geldiğimiz günden beri hiçbir takımı ayırt etmeden destek olmaya çalışıyoruz” dedi. Çanakça köyüne geldiğinde vatandaşların isteklerini ve taleplerini de dinleyen Başkan Cem Kara, “Çanakçamıza geldiğimde benden anaokuluna bir oyun grubu istendi. Ben de buradan söylüyorum ki emriniz başım üstüne. Çocuklarımız için oyun grubumuz Çanakça’ya armağan olsun” dedi. Başkan Cem Kara’nın konuşması biter bitmez 10. Yıl Marşı çalındı. Belediye Başkanı Cem Kara ve davetliler marşı hep beraber söylediler. Daha sonrasında bir gelenek halini alan açık arttırma yapıldı. Burada herkes elinden geldiğince katkı sunarak, Çanakça Spor Kulübüne yardımda bulundu. Açık arttırmanın ardından tekrar sahne alan Ali Altay, Çanakçalılara unutulmaz bir gece yaşattı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV