banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÇATALCA BELEDİYESİ KURSLARINDA BÜYÜK COŞKU.

Çatalca Belediyesi Eğitim, Spor ve Müzik Okulları Binkılıç, Karacaköy, Çiftlikköy ve Yalıköy’deki kursiyerlerine dönem sonu belgelerini verdikten sonra, geçtiğimiz gün Çatalca merkezde Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren kursların dönem sonu gösterileri ve katılım belgeleri töreni vardı.

06 Haziran 2011 Pazartesi 15:53
ÇATALCA BELEDİYESİ KURSLARINDA BÜYÜK COŞKU.
banner264
ÇATALCA BELEDİYESİ KURSLARINDA BÜYÜK COŞKU.

Çatalca Belediyesi Eğitim, Spor ve Müzik Okulları Binkılıç, Karacaköy, Çiftlikköy ve Yalıköy’deki kursiyerlerine dönem sonu belgelerini verdikten sonra, geçtiğimiz gün Çatalca merkezde Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren kursların dönem sonu gösterileri ve katılım belgeleri töreni vardı.

Eğitim, Spor ve Müzik Okullarının dönem sonu programı; havaların ısınmasının ardından Mübadele Müzesi’nin yanında yeniden düzenlenen ve mini bir amfi tiyatro görünümü alan Naim Aytekin Meydanı’nda yapıldı. Tören, her zamanki gibi yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Çatalca Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle başlayan program, 4 yaşındaki bale öğrencileri tarafından sergilenen dans gösterisi ile devam etti. Burada Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından minik bale öğrencilerine nazar boncuklu bileklikler hediye edildi. Başkan Cem Kara öğrencilere ve velilerine, “Miniklerimiz dans ederken aklıma geldi. Personelime söyledim, hemen nazar boncuğu temin etmelerini istedim. Dans gösterisi sonunda da miniklerimize hediye ettim. Hepsinin maşallahı var, nazar değmesin” dedi. Bale gösterisinin ardından bağlama öğrencileri tarafından çeşitli türküler okundu. Ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaptı. Konuşmasında kursların amacına ulaşmaya başladığını belirten Başkan Cem Kara, “ Göreve geldiğimizde Nazım Özbay Kültür Merkezimizde İSMEK kurslarından başka bir etkinlik yoktu. Yaptığımız çalışmalar ile birlikte, devamlı büyüyen Eğitim, Spor ve Müzik Okullarını oluşturduk. Şu anda Nazım Özbay Kültür Merkezine geldiğinizde boş odanın, boş salonun var olmadığını göreceksiniz. Hem çocuklar için, hem gençler için ve hem de yetişkinler için kurslarımız mevcut. Şöyle ki; bugün burada bale yapan yavrularımızı gördünüz. Onlardan tutun da 80 yaşına kadar öğrencimiz var. 2 yıldan bu yana 2000’in üstünde kursiyerimize hizmet ettik. Bizlere güvenip, çocuklarınızı göndermeseydiniz, bu güzellikleri belki de yaşayamayacaktık. Her velimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız ışığımız olacaktır” dedi. Belediye Başkanı Cem Kara’nın konuşmasının ardından ise ufak bir bale gösterisi daha yapıldı. Program çerçevesinde minikler tarafından sergilenen halk oyunları gösterisinin ardından Çatalca Belediyesi Tiyatro Kulübü de ufak bir skeç sergiledi. Büyük bir ilgiyle izlenen tiyatro ve halk oyunları ekibinin gösterilerinde, sahnenin diğer tarafında da minik bale öğrencilerinin kendi hallerinde oynamaları ve dans etmeleri ise samimi bir tablo ortaya çıkardı. Programda piyano, gitar ve keman öğrencilerinin de performanslarını sergilemelerinin ardından, ise dönemi bitiren öğrencilere Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara tarafından katılım sertifikaları takdim edildi. Sertifika töreninin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV